Gokhan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Ya rp yaparken evlere dükkanlara felan atsız girerdik arkadaşlarla ancak serverimde mecburen atsız giriyosunuz :) Güya geçiş olmuyo .gm yazıp gm modu 1 haline getirince elini kolunu sallıyarak geçiyosunuz kapılardan ama normal playerken bu şansımız olmuyo Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Sphere.ini dosyasından MOUNTHEIGHT'a 0 değerini verirseniz sorununuz çözülecektir...[hline]Mail:mailto:[email protected] ICQ:158672665 Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Ne yapmak istedigini anlamadim, gmler de giremesin diyorsan olmaz, o olayi kapatmak istiyosan sphere.ini'de mountheight'i 0 yapacaksin. O olay ilk ciktiginda koprulerden vs de gecirtmiyodu, hala oyle mi bilmiyorum.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 o olayda halen köprüler gibi bazı şeyler var diye biliyorum.. gm olmak özveri ister bi atı da bıraksın işte :)[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gokhan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Saolun ilginiz için hepinize teşekkürler sorun halloldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar