N-c Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Erkenbrand, 09 Eylül 2005 23:51 tarihinde demiş ki: tamam Lonely gittiğine göre arkasından konusabiliriz yaa bi sey duydum söyleymiş böyleymiş dediler bende dedimki öyle değil dedim ondan sonra o öyle dedirtti dediler dedimki demeden bir düsün dedim dedim deidmdi demedeidmedeimd haa onu bende duydum sonra aslında öyle deilmişte öyle demişlermi ne işte öyle bişi dedim öyle oldu öyle..[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Erkenbrand, 09 Eylül 2005 23:51 tarihinde demiş ki: tamam Lonely gittiğine göre arkasından konusabiliriz yaa bi sey duydum söyleymiş böyleymiş dediler bende dedimki öyle değil dedim ondan sonra o öyle dedirtti dediler dedimki demeden bir düsün dedim dedim deidmdi demedeidmedeimd said: no_comment, 09 Eylül 2005 23:52 tarihinde demiş ki: haa onu bende duydum sonra aslında öyle deilmişte öyle demişlermi ne işte öyle bişi dedim öyle oldu öyle.. adımı söylerseniz duyar gelirim demiştim. bakınnnn bakınnnnnnnnnnn :-p[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. [Bu mesaj Lonely tarafından 09 Eylül 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lonely tarafından 09 Eylül 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 evet=)[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Lonely, 09 Eylül 2005 23:52 tarihinde demiş ki: said: Erkenbrand, 09 Eylül 2005 23:51 tarihinde demiş ki: tamam Lonely gittiğine göre arkasından konusabiliriz yaa bi sey duydum söyleymiş böyleymiş dediler bende dedimki öyle değil dedim ondan sonra o öyle dedirtti dediler dedimki demeden bir düsün dedim dedim deidmdi demedeidmedeimd said: no_comment, 09 Eylül 2005 23:52 tarihinde demiş ki: haa onu bende duydum sonra aslında öyle deilmişte öyle demişlermi ne işte öyle bişi dedim öyle oldu öyle.. adımı söylerseniz duyar gelirim demiştim. bakınnnn bakınnnnnnnnnnn :-p çok hızlısın[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ee sonuçta ne demişler benimle ilgili? :-?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Aa Jet Ali efsanesidir,bilmiyomusun,abinin ingilizcesi süfferdir. Hi .How are you? My name is ALi OSMAN ÖN (JET-ALi) I 'm from TURKEY.I'm TURK. Your films are wonderful. Turke's action films are very bad. Please come to Turkey. Let's make the action films. Turkey and America (HOLLYWOOD) Turkey and England Turkey and Japan or Turkey and china (HONG KONG) You and I films make.[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 af buyur?[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Kız mısın Erkek mi?eğer kızsan bundan sonra her mesajının altına her açtığın topice bişiler yazıcam cevaplar atıcam ve en sonunda çıkıcaz.[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hehe[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: diablotg, 09 Eylül 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Kız mısın Erkek mi?eğer kızsan bundan sonra her mesajının altına her açtığın topice bişiler yazıcam cevaplar atıcam ve en sonunda çıkıcaz. =/[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Erkenbrand, 09 Eylül 2005 23:54 tarihinde demiş ki: bende öyle dedim zaten iyi dedim dedi adam ama dedirtmediler iste dedim ki Lonely değil laaan diye bagırdı tırstılar lonely korkunç zati ben bi korktum ondan[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hayat zor arkadaş..[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: no_comment, 09 Eylül 2005 23:56 tarihinde demiş ki: lonely korkunç zati ben bi korktum ondan iftiraya gel... :hmm:[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 =)))) hehe[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 no_comment[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: diablotg, 09 Eylül 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Kız mısın Erkek mi?eğer kızsan bundan sonra her mesajının altına her açtığın topice bişiler yazıcam cevaplar atıcam ve en sonunda çıkıcaz. Abaza Team Director :D Şaka şaka[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 garanti banlanıcaz. ben yırtayım bari. La burası garbıçmı? Geyik yapmasanıza burada arkadaşlar... Post kasmasanıza... *!Anında satar*[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Cuce, 09 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: no_comment yapmayın şunu pek hoşlanmıyorum[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bnm uykum geldi yorum yazan olursa sabah cvp atarım ii gecelee[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bu saatte uyunurmu babs;)[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Geyiğin cılkı çıkmış biraz burda . Garbage zaten bu . Taşısalar pek keşke .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ahha kız olduğu öğrenildikten sonra 100 ü aşmış mesaj yalnız. ilgi iste yeterki :)[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 sonra erkegim demiş bi daha kız demiş belli deil ki ona gore yazalım :)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ben bu topicin 2 mesajlık halini bilirim...[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hehe bende[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar