glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yaklaşık 15 dk önce oyundan dc oldum, şimdi girmeye çalışıyorum luncher dan girince login server connection failed! please retry connection! demeye başladı, 1299 yamasını bu sabah luncher dan yükledim acaba ondan mı kaynaklanıyo yoksa sizde de varmı arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bi bardak soguk su iç herkesde var :([signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackHawk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Yeni yamadan kaynaklandığını sanmıyorum , sorun herkeste var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 inşallah yakında gireriz arkadaşlar hepimize iyi beklemeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trtr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bence daha bugün kimse giremez oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 oyuna girmeyi başaran olursan cevap yazsın buraya, diğer arkadaşlarda boşuna beklemez bu şekilde sabrın sonu selamettir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 arkadaşlar sanırım şu an savaş war ve o yüzden serverleri kapatmış olabilirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Başlarım savaşına gitsin 20 lik adamları sallasınLar a.q bizi nie atıyolar Onlarmı çarpışcak alaala[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 lucifer haklısın aga bence savaş olduğu zaman tüm noobları atsınlar a1 den bak bakalım lag oluyo mu? o kadar ^^all noobs go ares 2 and ares3^^ yazıyolar ama aldıran yok :( mage geliyo town a nova atıyo, noobları öldürüyo sonra gate yapıp kaçıyo ondan sonra diyolar şu kadar np kastım mage ile :( bence biz bu oyuna bugun biraz zor gireriz :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 oyuna girebilirseniz haber verin bendede girmiyo :([signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carizard52 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 glorious aga sen aresde warrior dun demi yaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Milyonluk np kendi Lvline yakın adam indirerek alınmaz Moruk zaten koy novayı Civcivlere kaç bunun neresi Eylenceli ki anlamıyorum yollucaksa gm yollasın Zaten oyun da ki civcivler Nerden bilsin savaş var ben çıkim die zaten gitmez adam zaR zor girmiş bi saat aç kapa kim uraşırKi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 evet carizard ares de warriorum bu arada hala girmiyo oyuna :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 arkadaşlar ben 1298 i manuel yükledim heralde ondandır ki launcherdan açtıımda yine 1298 i yüklemeye çalışıyo. Ve bu yüzden daha 1299 u yüklemedim ama bugn oynadm baya nasıl oluyo? Ve bşi daha istiim bu patchi manuel nasıl yüklicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: dlhangman, 10 Eylül 2005 14:49 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben 1298 i manuel yükledim heralde ondandır ki launcherdan açtıımda yine 1298 i yüklemeye çalışıyo. Ve bu yüzden daha 1299 u yüklemedim ama bugn oynadm baya nasıl oluyo? Ve bşi daha istiim bu patchi manuel nasıl yüklicem? Options tan versiyonu 1298 olarak değiştir.[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 eyvallaaaah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ya cape questi yapıcaz şimdi :( tamda zamanını buldu bu olay umarım alırız pelerini hadi herkese bb[signature][hline]always brc_gondor no n00b lvl 57 archer cypher!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carizard52 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 beyler ben girdim size bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 KE 1299 Bu arada 1299 u indirmek istersen Manuel Link bu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ya hala giremedim ben ne iş bu be[signature][hline]always brc_gondor no n00b lvl 57 archer cypher!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hehehehehe girdim bende saolasın kardeş[signature][hline]always brc_gondor no n00b lvl 57 archer cypher!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 KE yamasını silsek KO ya dönerbilir miyiz :p[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: gondorr, 10 Eylül 2005 14:52 tarihinde demiş ki: ya cape questi yapıcaz şimdi :( tamda zamanını buldu bu olay umarım alırız pelerini hadi herkese bb Bence yapmayın biz dün aksam yaptık cape sadece a1 de gözüküyo a2 ve a3 de gözükmüyo... bu oyunu ne hale getirdiler:([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 30 dk oldu giremiyom ke go home[signature][hline]céska républica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar