Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siteleri Ziyaret Ederek Para Kazanın!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar,
Yine bir site tanıtımı ile karşınızdayım ;)

Yurtdışında çokça ilgi gören tıkla kazan sitelerinden bir tane de biz açtık, click for cash bölümündeki siteleri ziyaret ederek ve siteye kazandırdığınız üyelerin kazançlarından da %5 komisyon alarak para biriktirebilirsiniz, biriktirdiğiniz parayı almanız için gereken minimum limit ise sadece 50 cent. Sahibi olduğunuz siteleri veya size komisyon ödeyen siteleri tanıtmak için de yine sadece 50 centten başlayan fiyatlarla reklam verebilirsiniz.

Sitemiz daha bugün doğduğu için fazla üye ve reklam yok ancak zamanla artacaklarını ve daha kazançlı bir site olacağını umuyoruz, umarız geleceği parlak olur... Sizin de desteklerinizi bekliyoruz, gelin beraber kazanalım

http://www.mouseclicks.info[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için
www.oldmags.info

WWW.OPETH.INFO

bir kez üye olun, birçok kez reklamınız yapılsın ;)
Mesaj tarihi:
ya yalan onlar spedia falan hiçbir işe yaramadı

ben şu ana kadar hiç görmedim.

bi tek bana bi firma vardı ondan mektup gelmişti o kadar başka yok bişey.

google dan gerisi yalan[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 10 Eylül 2005 14:47 tarihinde demiş ki:
bence çok fazla güvenilir durmuyor. bu tarz para kazanma şeylerinde en başarılı ve güvenilir olan 2 firma var. birisi spedia, diğeride cj.

güvenilirlik konusunda çok haklısın, benim arkadaşlar da çok kazık yedi. ama bu sistemin güzelliği en az 50 cent biriktirmiş olsanız bile bunu alabilmeniz, baktın adam 50cent'i vermiyo, daha fazla denemezsin ;)[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için
www.oldmags.info

WWW.OPETH.INFO

bir kez üye olun, birçok kez reklamınız yapılsın ;)
  • Yeni Oluştur...