Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Arkadaşlar.Artık itemlarla beraber karakter transferi mümkün olduğuna göre tüm diğer sunuculardaki Türk oyuncuları,SWG dünyasının en büyük Türk Guildi olan Corbantis serverindaki HUNlara katılmaya çağırıyoruz.Buyrun gelin kapımız herzaman açık.Şu an itibarı ile 126 kişiyiz ve sayımız sürekli artmakta ve şehrimiz Yakınşehir gitgide büyümekte.Şu an için Metropolis ve Stronghold olarak hizmet veriyor ve İmperial Turretler,askerler ve bilimum fortress ve faction binalarımız mevcut.Gelen kardeşlerimiz valimiz Costal Grogrin'e ve militiamız Weeri İmi'ye ve Guild Masterımız Jeffy'ye mail veya mesaj atabilirler.Gelenlerle özellikle ilgilenilecek ve yardım edilecektir. Gelişmekte olan arkadaşlar için her akşam grind partileri düzenliyor ve manevi destek ve bilgi desteğinde bulunuyoruz. Saygılarımızla[signature][hline]Dark Jedi Padawan Dant. Huns Guild /Yakınşehir (Corbantis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 "manevi destek"... akşam ezanı corbantiste kaçta okunuyor?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 sen gel[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Tebrikler 1 yıl gibi bir zamanda güzel gelişmişiniz. Bir ara geleyim bari muhabbet etmeye, size ev dikmek için açtığım char ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: tunch, 02 Eylül 2005 16:48 tarihinde demiş ki: "manevi destek"... akşam ezanı corbantiste kaçta okunuyor? LoooL!!Manevi destek derken arkadaşlık,dostluk ve ve kardeşlikten bahsetmiştim. Hiç bu açıdan bakmamıştım :P [signature][hline]Dark Jedi Padawan Dant. Huns Guild /Yakınşehir (Corbantis) [Bu mesaj Vulcan_Lionheart tarafından 05 Eylül 2005 09:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 iyi espriydi valla (:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Gwindon, 03 Eylül 2005 21:33 tarihinde demiş ki: sen gel Olur 126 kişi geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 126 kişinin kaçı online?[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy" Revhas and Stareus of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 gerçekten 126 kisinin kaçı online? yani her aksam en az kac kisi online oluyor guildde?[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 126 kişinin 2si benim :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Corbantiste benim karakter var mıydı ya?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Vulcan_Lionheart, 05 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki: said: Gwindon, 03 Eylül 2005 21:33 tarihinde demiş ki: sen gel Olur 126 kişi geliriz. kendinle dalga geçirtmekten zevk mi alıyosun??[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyra Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 jedi transfer etmiyorlar :(, bende 2 jedi var, chimareada, ama oyundan sıkılmaya basladım, cu dan sonra cok az online var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Xeon strikes back 126 kisinin 500 u online oluyor ayrica gelenlere 100m para full adked maldo yada ris armor +2 tane adk veriyoruz. (basima cok gunes gecti affedin :) ) neyse su patchler bitsin gidip bi balik tutim bakim ne gibi gelismeler olmus[signature][hline]Corbantis Xeon, Yakınşehir(jedi knight olma yolunda az kaldi :) Xieon, Yakınşehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 parasini verirsen transfer geliriz ne diyim :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar