Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 asteriks password ... die bi program buldum walla register ettirdim ama bi işe yaramıyo :D[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: M_Aikanaro, 06 Eylül 2005 11:17 tarihinde demiş ki: Ya tabıkı wındowsda acık cok var ama yanı lunıx ıyıdır fln da cok da dogru dıgıl.. ısletım sıstemlerının oldukca buyuk bı kısmı wındows tabanlı oldugu ıcın butun acıklar wın. sanıyoruz.. Aslında lınux de de yıgınla acık vardır emınım , wın. la ugrasıldıgı kadar mac. le veya lunıx la ugrasılsa emınım cıddı acıklar bulunur.. Hıc bı sıstem 100% guvenlı dıgıldır. +1[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Vimpir Spor Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 FORMAT AT!!!! bilgisayarında key loger var........(bence)[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Arkansis, 06 Eylül 2005 09:09 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 05 Eylül 2005 22:28 tarihinde demiş ki: microsoftta hiçbir açık yok yıl kaç ? rüya görüyor olmalıyım bende demişimki said: fastreload, 05 Eylül 2005 23:08 tarihinde demiş ki: ha bu arada microsofta her türlü boku atabilirsiniz. atın hatta. ama bana hotmailde açık var demeyin yani microsoftta açık çok ama .NET password de yok yanlış anlaşılmasın diye düzeltmişim ama anlaşılşmışi[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya beyler msnim hacklendi we benim bunu acil geri almam lazım napıcam ben simdi okudum herseyi okumadın demeyin program fln demissiniz url werirseniz pm ile yada bi cozum onerin bana cunku herseyi deyistirmis we simdide arklarıam msj atıyomus benim agzımdan[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 abi 2001'den beri aynı mail o kadar trojan yedim manevi evlat gibi gördüğüm Sygate Firewall beni herşeyden korudu.Direk zaten online olan yeni birşey varsa soruyor kerata, bi block tamam 50 tane trojan içeren program olsun.Maşallah nazar değmesin. Birde sen hacklenmeyi nasıl beceriyorsun ? zor birşey olsa gerek veyatta şifresini asdasd123 - 123456 - qweasdzxc falan mı yapıyorsun[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 msn messenger ı download ettiğiniz yere dikkat ediniz sadece official sitesinden download ediniz çünkü başka yerden çekerseniz keylogerlı versiyonuna denk gelme ihtimaliniz var :) biz denemiştik gayet işe yarıyor haberiniz olsun :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 zuahu çok iyi lan :D - abi msn'in yenisi çıktı - version? - 8.1 - gönder bakam - al abi sana feda Login--- - ee aynı bu *Baska bir bilgisayar tarafından oturum açılır*[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 abi isn aslı eski kız arkım we arkları yaptı zaten bu olayı ama benim geri almama lazım butun soruları deyistirdiler tabi hemen yokmu bilader bi yolu yaw sunun[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Neron geldi küfür etmeye başladı direk anladım =)[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 eski versiyon msn kullan.[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info WWW.OPETH.INFO bir kez üye olun, birçok kez reklamınız yapılsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ezik heryerde ezik derler ya. :) Hacker sitesinin birine mailim geçmiş. günde 15-20 kişi ekliyo beni listesine. Az önce biriyle konuştum seni hackleyecez dedi :) Nasıl olacak dedim. Dosya fln gönderdiler IP bulmak için. Dedim siz gidin sizi hacker yapan gelsin.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ehehe insight =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Neron, 05 Eylül 2005 22:55 tarihinde demiş ki: yok programlarını gördüm birkaç tane msn messenger ın IDsini yazıyorsun şifresi çıkıyor.yazık yani.. Yaz bakalım [email protected] çıkarsın. Saçmalamayın..[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 neron coşmayalım hotmail/msn/passport göçüş olurdu şimdiye yoksa o dediğin olsa[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 gülüyorum yani size ahahahahaha diyorum sadece...[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hotmail en sağlam güvenlik lerden birine sabitti şimdi yenilemişler daha da manyak olmuş :) o daima kişinin kötü parola koymasından yada hatasından kaynaklanır . hotmail de parola ölçer diye bir aygıt yapmışlar benim 15 karakterle parolam var buna weak diyor (ama sırf harf) bunu harf , karakter , sayı olarak harmanlayıp strongest parola yapın , download ettiğiniz programlara dikkat edin , sizin hotmailinizi hacklesinler bende onların alnından öperim tabi bide secret question ı iyi seçmek lazım[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 beni yaklaşık 1 ay filan önce hacklediler fakat ne bir dosya gönderdi ne de adamı gördüm sonra adamın kardeşimide hackleyen adam olduğunu anladım ailemizin hacker ı :) Sanırım uyduyla filan yapıomuş ona benzer bişeyler dedi[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 gizli sorudan şifreyi bulmuştur , uyanığın biri beni brutforce la hacklemeye kalktı , çok fazla şifre denendiği için hesap 15dk bloke oldu :) adam bide geliş bak seni hackledim 15 dk sonra açıcam işte ispatladım sana hacker olduğumu diyo :D etraf ezik dolu :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 msnmsngr kullanmayın arkadaşım!![signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar