Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 sevmem bende o adamı. faruk bayratkarmıydı neydi adı. ayrıldı zaten lombaktan iyi oldu 3-4 sayfa boşuna gidiyodu. bide osuruyomuş hep zaten :P[signature][hline]then i wipe the dust aside, to remember.
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 tanımıyorum anlatılanlardan tanımakta istemem[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her
elesso Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ben çok seviyorum kendisini. çizimin iyisi kötüsü olmaz görecelidir bence. bana göre iyi ve beğeniyorum. sütaş serisi başlarda hoştu,ama cılkı çıktı artık.
Brutus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ya evet sütaş serisi bçoğu selçuk erdem arağı esğrilerle gidiyo ama resili rüsvan benim gayet hoşuma gidiyodu sanırım bundan üç sene önce falan hala vardı lombakta gidenzi gelenzi de hoştur... nebliim ya adamı niye bu kadar ezdiimizi de anlayamadım ayrıca. ama -nzi leri amnsur şebboy un çıkardığına dair rivayeti merak etmekteyim. ama sadece merak yannış anlaşılmasın kesinlikle.ilk kez nerde hangi dergide olduunu falan biliyomusunuz?[signature][hline]force be with you
Öne çıkan mesajlar