Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzel :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o scrool un ne işe yaradığını bilmiyorum ama remain dediğine göre 60 dakika boyunca durduruyor olabilirmi acaba[signature][hline]Server:Beramus
Name:baddal31
Clan:Terapi
Grade:2
Np:13xx

Mesaj tarihi:
O scroll 1 saat boyunca yaratıklardan normalde aldığınız expleri 2 katını veriyor size..

Diğelim Harpy 10000 exp veriyorsa o scrollu basınca 15000 veriyor..[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..

[Bu mesaj KaKsi tarafından 09 Eylül 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ah be biLAder miLLete +8 / +9 düşüyor bana hiç bişe düşmğyor saten şansıma tükürüüm miLLette 18517781567 nus warken ben 1 tane düşütremiodum[signature][hline]Fukara
Diez
Karus
ELEMENTAL LORD
6x
1xxxx np.
Mesaj tarihi:
bende +8 düşüremedim yaa hep +5/Hpbasılı lvl1 priest/mage armorlar düşüo :@[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
çaktırmayın +7/56ligh wood staffı 125kdan sattım. ama olsun ardından 9kya aldığım scroolları 12kdan pat diye sattım :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Mesaj tarihi:
beyler o scroll cok kolay dusuyor ama onun 1 suru cesıdı var armorunu yuzde 10 artıran healleyen hp nı arttıran str artıran filan nerden dustugunu solesem izdigam olur::D ben biraz toplım solıcam size yerını
Mesaj tarihi:
said:
maelstrom, 09 Eylül 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
aa! biz mi izdiham yaratıcaz? no no nonoş olmaz ölye şey.. :)

ağac gibi yaratık var onlardan cıkıyor ismi trident mi ne ole bişi bir suru cıktı ama scrolların bazılarının ne işe yaradıgını bilmıom
Mesaj tarihi:
heyaa gerçek adini söleyin agac fln anlamiyom bide yerini :D :D :D :D :D :D :D ;) ;) ;) ;) ;) ;) :utaniem::utaniem::utaniem::rock::rock::rock::rock:hrr::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz:
  • Yeni Oluştur...