Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paladinlere yeni büyü (1.7 patch)

Jaan

Öne çıkan mesajlar

regalya dediğin şey duelde çalışıyor. ama grup pvp de çalışmıyor sam de ondan bahsediyor. grup pvp de o kadar feyk atacak zaman olmuyor. diyorum 2.5 sn ye de adam ölüyor bir de feyk mi atayım?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Regalya, 10 Eylül 2005 01:12 tarihinde demiş ki:
Kalin yazılar Darktr'ın

1,5+1+2,5 4snlik oh be 4sn sürede bu kadar heal aldım yaşasın bu arada saman zaten bakıyo şu şokum dolson diye bekliyo :D:D:D

1.5 luk flasha shock basarsa arkadan gelen 2.5 luk heal i anca stump yada engineeringle keser

bunu hiç anlamadım bu arkadaş paladin immune shielde off hand shield muamelesi yapmış yazık
Offhand e sheild muamelesi değil field combatlar 2 dkk da bir tekrarlanan savaşlar değil bi taraf yamulur bunun gy den koşusu vs cooldownu neredeyse dolar zaten

zuhahaha saatte bir kullanıyo adam lohu yazık yani buna bu laf şamanın shocu 6 saniye hesapla 1 saatte kaç kere kullanır ve kaç kere günü kurtarır
Shock 500 vuruyor loh ne kadar hp dolduruyor ? 1 saat 2 saat 15 saat onemli olan kullanimi

It's fine Darktr just learn 2 play if u can

Ps: Bu yakıştırmaların hepsi geyik amaçlı seni asla incitmek istemem Darktr.

Hala engineerin stump diyo ya
biri class, biri prof girmiyorum bu olayaı 1000. söyleyişim
12 saniyelik shield hayat falan kurtarmıyo 12 sn boyunca bi kaç heal denemesine izin veriyo ve 3 dakkada bir
1 saatte bir full hp çok mükemmel bi olay lafım yok ama
düşün bunu 1 avde max 2 kere kullanır 2 kere canı dolsa nolcak
uzun süre bunun hiç bi etkisi olmucak
shaman>paladin ne dersen de.[signature][hline]Satılık char
Nick: Darktr
Class : Human Male Mage Lvl 60
Guild : Silver Dawn
Server: Burning Legion
http://forum.paticik.com/view.php?id=138071
MSN: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 10 Eylül 2005 05:05 tarihinde demiş ki:
reincarnation'la ölür ölmez kalkıp da flag carrier'ı crit şoklayıp oyun kazandıran şamanlar var, (şaman kendi anlatıyor bunu) kalkıp da onu anlatmıyorum ama.. :)

bune simdi ornek mi veriyorsun bu sekilde shaman overpowered ? 1 saat CD si olan birsey ankh talent la 40dk a iniyor. Paladin lerdede lay on hands var bende kac kere bu spell sayesinde %1 den full lenen paladin gordum yada baskasini bu sekilde kurtaran. Simdi ortaya cikip ornek vermem dogru olurmu ? Bu oyunda ne shaman overpowered nede paladin. Alliance isen paladin varsa group unda ona gore taktik belirliyeceksin. Horde san shaman varsa group unda ona gore taktik belirleyeceksin. Shaman lvl60 a kadar guclu bir class tir. lvl60 dan sonra ise yalandır. Group PvP sinde verdiginiz ornek 5 HP lik earthbind totem artik onada care bulamiyorsaniz ben ne diyim. Shaman varsa karsı tarafta ona gore taktik bulun onu kullanıssız hale getirecek cozumler uretin. Sonucta olmeyen biri degilki. bi rogue stealth yaklastıgı taktirde shaman i cok rahat dover isterse shaman ın NS si olsun kullanacak firsat bile bulamaz. Bende boyle rogue lar gordum. Adama hareket imkanı vermeden cok rahat shaman oldurenler gordum.

[Bu mesaj Dethatt tarafından 10 Eylül 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...