Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hammer of wrath Damage 504-556 Mana 425mana Cast 1second Cooldown 6seconds Range 30yards hp si 20% nin altında ola targetlara atılabiliyor. Evet paladinler ranged execute a sahip olacak hayılrı and the uğulru olsun. Tez zamanda holy pala olup milleti bomblayacam... :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 NERF imbadin! Ayrica Bonecrusher damlamadan http://forum.paticik.com/view.php?id=134695 demek istiyorum :)[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mage lere de betadaki gibi invis verseler ne güzel olur[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 shamanlara wc3 te bulunan bloodlust ve damage verip slow yapan purge gelmedikçe oyuna denge gelmez(!)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 O soru işareti (!) ironi anlamına geliyor değil mi ??!! Yoksa oyunu bırakıcağım da[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Shaman a pet ve invis verseler bide poly verseler güzel olur evet.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bence shaman a paladin gibi bi kalkan verilmeli ama tek fark log out oluncaya kadar sürsün:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 magmadar ın ordaki küçük köpeciklere binmek istiyorum.invis gereksiz çünki herkes ghost wolf ü zaten invis sanıyo :)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 1.7 patch te shaman rank 14 ve epic mount le başlicakmış.. blizzardın amacı shamanın insanlar tarafından daha cok tercih edilmesi imiş.1.7 de gelecek en baba değişiklik ise melee attack lara immue olacakmış.. duyrulur..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Yoktur Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ya ranged execute baya aptal bişi olur bence paladin için.adamlar bg nin ortasında oturup beklerler artık birileri gelsede uzaktan tek seferde ındırsem dıye.zaten yeterince güçlüydü pala(biraz yavas ama),mageleri haBire nerfliyo herifler diğerlerine yeni yetenekler katarak.yakında kesebılecegımız sınıf kalmıycak. invis istiyoz vede detect magic in rogueları göstermesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Manayla execute nasil bir sacmaliktir ben anlam veremedim. O zaman yoldan gecen 20% HP li bir sahsin karsisina pala cikarsa direk ölecek mi bu arkadas? Warrior execute u rage gerektiriyor ve rage e göre hasar veriyor bildiginiz üzere, yani warriorin savasmis olmasi gerekiyor, öyle gelene gecene vuramiyor.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: damdaki_kedi, 09 Ağustos 2005 11:44 tarihinde demiş ki: ya ranged execute baya aptal bişi olur bence paladin için.adamlar bg nin ortasında oturup beklerler artık birileri gelsede uzaktan tek seferde ındırsem dıye.zaten yeterince güçlüydü pala(biraz yavas ama),mageleri haBire nerfliyo herifler diğerlerine yeni yetenekler katarak.yakında kesebılecegımız sınıf kalmıycak. invis istiyoz vede detect magic in rogueları göstermesini. 1.'si ben horde olmama karşın paladinlere böyle bi yeniliğin gelmesinden mutluyum cünkü adamlar cidden kovalarken cile cekio eger engineer yoksa adamda yani güsel bi yenilik hak etmişlerdi. 2.'si rogueların stealthti görmek istiosun sana bi soru stealth magicmi abilility mi ? Detect Magic dio büyünün adında.zaten stealthin manası sneak sessiz yürü ama sana görünmez havası vermiş stealth görünmez deilki detect edesin.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ahehaehe kedi allah iyiligini vermesin. ulen o detect magic o mu eheahh demek detect magic mecik yapan mob a atarsın ne megic var eheheh üstünde onu gösteriehehehe. İlahi sende =) Paladin le cat form gelsin bence Dps yaptıklarını zannetsinler bence. Metaphor u sildim ben horde acıyorum Paladinler yüzünden. Metaphor un silinip horde a gecilmesinin sebeplerinden biri Paladin dir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 metaphor öldü yaşasın undead metaphor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: damdaki_kedi, 09 Ağustos 2005 11:44 tarihinde demiş ki: ya ranged execute baya aptal bişi olur bence paladin için.adamlar bg nin ortasında oturup beklerler artık birileri gelsede uzaktan tek seferde ındırsem dıye.zaten yeterince güçlüydü pala(biraz yavas ama),mageleri haBire nerfliyo herifler diğerlerine yeni yetenekler katarak.yakında kesebılecegımız sınıf kalmıycak. invis istiyoz vede detect magic in rogueları göstermesini. o değil de frost resistleri azaltmak için bir talent falan bişiler konulması lazım.fire büyüleri bitti zaten atıyorsun yarı dmg veriyorsun ehe [Bu mesaj EarS tarafından 09 Ağustos 2005 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ya yavaslıktan bahsediyoruz dogrudur palalar yavas.hızlanması lazım ama gördüğüm palalardan hiçbiri trinket vs kullanmıyor,kullanın birsürü hızlandırıcı ekipman var kardesım.kaçarken gördüğüm allianceların üç özelliği dikkatimi çekti;1-mıthrıl spurs kullanmıyolar2-trinket yok3-kardeşim üçgende bir köseden diğerine en kısa yol uzun köşedir,illa yoldan gidicem diye yolunuzu uzatmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 eeee 1.7 ne zaman geliyor :)[signature][hline]LVL 51 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 cooldownu yarım saat yapsınlar,gelsin tabii execute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bnm 26 lwl palam var suan kendimden 3 lwl yuksek dahil herkesi keserim ama pala 50 den sora yalan oluo diolar o yusden biras soudum paladan tek sorun kac lwl da acılcak o büyü?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Eternal, 09 Ağustos 2005 11:57 tarihinde demiş ki: ahehaehe kedi allah iyiligini vermesin. ulen o detect magic o mu eheahh demek detect magic mecik yapan mob a atarsın ne megic var eheheh üstünde onu gösteriehehehe. İlahi sende =) Paladin le cat form gelsin bence Dps yaptıklarını zannetsinler bence. Metaphor u sildim ben horde acıyorum Paladinler yüzünden. Metaphor un silinip horde a gecilmesinin sebeplerinden biri Paladin dir. detect magici biliyorumda aga bir işe yaramıyo bu haliyle,biz eğer büyücüysek cevremizde olan biteni hissetmemiz lazım,okadar inti boşunamı yukluyoruz,rogue dibimize geliyo bizde ses yok.işe yarar hale getirsinler demek istedim büyüyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 detect magic kuştan inen adamı ne zaman keseceğini anlamana yarar;) bir de mc de birkaç boss a atarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hehe bir kullanım alanı daha var,sheep yapacagın mobu işaretlersin:) tüm parti görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: damdaki_kedi, 09 Ağustos 2005 12:19 tarihinde demiş ki: detect magici biliyorumda aga bir işe yaramıyo bu haliyle,biz eğer büyücüysek cevremizde olan biteni hissetmemiz lazım,okadar inti boşunamı yukluyoruz,rogue dibimize geliyo bizde ses yok.işe yarar hale getirsinler demek istedim büyüyü Taurenler de gnomelari tutup 2 ye kirsin o zaman senin mantikla P.S. Allah korusun[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 taurenler gnomelara kodo food olarak bakıyolar zaten[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Amerika serverlarında test of honor contest ini "0" (yazıyla sıfır) paladin kazanınca panik oldular. Acilen bir şey yapmak zorunda hissettiler kendilerini. sonuç ortada. eğer healtin %20 ise pladin görürsen ölürsün. hele bir de holy paladin ise. toplamda 1000 dmg ı 2sn içinde yedirir. bunun sancity aurası judgement of the crusader ı vengance ı ve crit gelme hesabını da katarsak. Paladinlerin çoğu (ki ilk ben) 1.7 patch i ile berbaer holy paladin yapacaklar. Zaten paladinin tier1- v tier2 seti sta+int den başka hiç bir şey vermiyordu en azından Mc loot u pvp de bir işe yarar. asıl bomba 1.8 patchinde gelecek. Druid ile berbaer talent tree değişecek. TEk keliemyle berbat talent tree lerimiz var. ve muhtemelen bir çok paladin özelliği değişecek. seal judgement sistemi (ya değişecek ya da geliştirecekler), bless süreleri , dps controlü(random herşey random), heal cast süreleri ve işlevselliği (2.5 sn de heallamaya çalıştığım adam ölüyor), auraların bir işe yaraması (shadow resist aura mı o da ne? büyüsü var zaten preistlerde). 1.7 patchinden sonra AV de bolca paladin göreceksiniz. Hepsi düşmanın healtinin düşmesini bekleyecek. Sonra kill çalacaklar :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar