Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Webten Account Systemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
işte farkı görün soru ve cevaplar acaba hangisi usluplu güzel dedigim gibi birileri arama motorcusu biride insan gibi cevap veren biri fark nasılda cıkıyor dimi ortaya...anlayanlara lafım anlamayanlar zorlamasınlar az ilerde arama motoru var oradan aratsınlar...
Mesaj tarihi:
said:
ultrAslan, 03 Eylül 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
yorum yapmak isterdim sana ama nafile.
1 2 konu altında Dagger yazmış KOCAMAN ama görmek istemeyince görmüyorsunuz.
arama yapsan zilyon tane bulurdun sistem.

php olmucak demis daggerinki php bildigim kadari ile.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
Mesaj tarihi:
said:
ultrAslan, 03 Eylül 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
1 2 konu altında Dagger yazmış KOCAMAN ama görmek istemeyince görmüyorsunuz.
Adam da yazmis KOCAMAN "php disinda" diye ama laf sokmak isteyince gormuyorsunuz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Mesaj tarihi:
said:
Aradhell, 03 Eylül 2005 20:29 tarihinde demiş ki:
Msn ini yolla hallederiz,.. (ö.m)

test.html ---- Özgür---- :) * yarıldım *
Bu arada kımse kımseye bişi sokmasın bakim cok ayıp..[signature][hline][ imza yok ]
Mesaj tarihi:
Valla beyler hayret ediyorum farkındaysanız her yazılan şeye laf sokma çabasına girişenler var.

Ben normalde fazla soru soran adam değilim forumda arayın ne yazmıs ne sormusum 40 yılın başı bi soru sordum cevabı "hiç aramamışsın" , "arama motoru kullanmaz mısın sen" manasında şeyler olmuş güzel kardeşim ben arama motoru kullanmayıp aradığım şeyi bulmaya çalışmayıp buraya gelip de soru mu sorucam? ki özellikle bu bir account sistemiyse??

Onu geçtim dagger'ın tüm yazılarını okumama rağmen asp'den hiç bahsettiğini görmedim. En yaygın olan script sitelerinde bile dagger'ın account sistemi varsa ve asp'nin lafı geçmiyorsa. Sormam suç mu? Ayrıca size yazdıgım soruya puan verip yorum yapın diye değil cevabı biliyorsanız söyleyin diye açtım.

Hayır yani, ciddi ciddi laf sokmaya çalışıyorsanız size üzülürüm ama dalgasına her foruma laf yetiştirmeye çalışıyorsanız baştan kaybetmişsiniz zaten..
Mesaj tarihi:
Aslında adamlara hak vermek lazım adamlar ermiş sonuçta cevabı çoktan biliyorlarda soruyu yanlış soruyorum diye soruyu eleştiriyorlar beni geliştirmeye çalışıyorlar şurdan bunları burdan şunları arayacaksın diye yoksa tek cümlede cevabı yazsalar işin tadı tuzu kaçar ben ertesi gün tekrar soru sorarım adamlar işi biliyo temelli cvplamaya çalışıyolar benim sorumu :D
Mesaj tarihi:
paticik sürü psikolojisi işte baggio birşey dedi hemen ardından atlar millet :)
o arada gözümden kaçmış olabilir insanlık hali, son cümleme bakarsan arama yap demişim. bu konu yüzlerce açıldı çok bilipte yardım edenlerde konuşmuş bakıyorum :)
öyle veya böyle arama yapacaksın oturup sana burada kimse account sistemi vermez anca konuşur.
scriptsharing.org'a fln bak orada vardır.
yada coder yazar sana lol
baggior normalde bu konut kilitlenmesi gerekmiyormu ? her zamanki gibi laf sokmak yerine görevini yapsan ?

olaydan kaç gün geçmiş hala yardımcı bir mesaj göremedim ve konu ortada hala buraya takılmamak gerçekten yapılacak en iyi hareket oldu artık.[signature][hline]"eski açık sarı desene"
ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor..
Mesaj tarihi:
Yoo, gerçekten yardımcı cvplar geldi mesela : onlineuo account sistemi asp olarak buldum siteme uyarlıycam.

scriptsharing.org da bi tek daggerın account sistemini buldum zaten mrk etme ben öle zırt pırt soru sormam genelde bana soru sorarlar ;)
Mesaj tarihi:
said:
ultrAslan, 06 Eylül 2005 14:17 tarihinde demiş ki:
paticik sürü psikolojisi işte baggio birşey dedi hemen ardından atlar millet :)
o arada gözümden kaçmış olabilir insanlık hali, son cümleme bakarsan arama yap demişim. bu konu yüzlerce açıldı çok bilipte yardım edenlerde konuşmuş bakıyorum :)
öyle veya böyle arama yapacaksın oturup sana burada kimse account sistemi vermez anca konuşur.
scriptsharing.org'a fln bak orada vardır.
yada coder yazar sana lol
baggior normalde bu konut kilitlenmesi gerekmiyormu ? her zamanki gibi laf sokmak yerine görevini yapsan ?

olaydan kaç gün geçmiş hala yardımcı bir mesaj göremedim ve konu ortada hala buraya takılmamak gerçekten yapılacak en iyi hareket oldu artık.

Canım burada insanlar sorunlarını yazacaklar cevaplar gelecek yorma ortamı.. yardım içden gelen bir maneviyattır.. eğer ruh dururumum onu gösterirse yazarım da sorun değil ben çok account sistemi yazdım yardım amaçlı..

Lakin gelip de arama yapacaksın kardeşim demek buranın moderatorune işini anlatmak vs.. komik şeyler bunlar

her neyse onlineuo sisteminde yardıma ihtiyacın olursa yardımcı olurum buraya yazarsın..[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html :)
Mesaj tarihi:
yardım edilsin edilmesin, herkes birbirinie laf sokuo, çalışıo. Kimse "artık herkes laf sokuo" demesin. derse bu da laf sokmaktır. aynen benim su an yaptıgım gibi :) bu bir paradoxtur en iyisi msg atmayın size ne ya ala ala banae [yavas -bag] sizden :D[signature][hline]res pls
kaganustungel.com
guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında..
guild.gen.tr
blog siteniz: www.geyk.net

[Bu mesaj Baggio tarafından 06 Eylül 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Saol coder,

onlineuo account sisteminde sql dosyası dışında birde scp dosyasına kayıt ediyor sanırım? [yanlışsa düzeltirsiniz] bu scp dosyasının yerini nerden belirliyoruz, bir de database testini geçtiğim halde yeni account alırken hata veriyor, sayfa acılmıyor, kısacası bu sistemi ayrı bi site için uyarlarken yapmamız gerekenleri kısaca bir anlatabilir misin?
Mesaj tarihi:
said:
Busted, 06 Eylül 2005 21:48 tarihinde demiş ki:
Saol coder,

onlineuo account sisteminde sql dosyası dışında birde scp dosyasına kayıt ediyor sanırım? [yanlışsa düzeltirsiniz] bu scp dosyasının yerini nerden belirliyoruz, bir de database testini geçtiğim halde yeni account alırken hata veriyor, sayfa acılmıyor, kısacası bu sistemi ayrı bi site için uyarlarken yapmamız gerekenleri kısaca bir anlatabilir misin?

bak online ur da sync acc diye bi özellik var senin account dosyanı okuyup database e atıyor o özelliği kullan kendine db yarat bi de ne hata veriyor yeni account alımında ?[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html :)
Mesaj tarihi:
Kendi yaptıgım bi kaç hatayı buldum düzelttim şimdi gene hata veriyo şöyle birşey ;

ADODB.Recordset error '800a0cc1'

Item cannot be found in the collection corresponding to the requested name or ordinal.

/accounts/ADMINCenter/ServerConfig.asp, line 39

39. satır da bos? yanlş bir bilgide yok neden acaba
  • Yeni Oluştur...