jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 program açıklandı ama biletler henüz satışa sunulmadı... http://www.biletix.com/live/wtseventgrp.php?evgrp=244 aksanattaki konserlerin öğrenci tarifesi 5 ytl.. hoşuma gitti.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
amelie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 en çok istediğim şey bir jazz festivaline katılmak sen gidiyorsan bide izlenimlerini anlatırsın :((([signature][hline]yalnızlığı sevmeyen özgürlüğüde sevmez
sir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ilhan erşahin'i artık canlı izlemem lazım ya. hüsnü şenlendiriciye de giderim. diğerlerini pek tanımıyorum ama bakarım, 5 milyon çok iyi fiyat.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Davul öncülüğünde Ornette Tuna Ötenel Band Hakan Başar Quintet Spanish Harlem Orchestra gözüme kestirdiklerim.. garantide cepleri boşalttık resmen. jamie cullum'a verdiğim parayla bu dördüne gidiyorum :D[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
duende Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 18+mi konserler?[signature][hline]mandoo neden banlandi???
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hayır.. babylon dakiler belki +18dir. ama sanmıyorum yani hiç kimlik sorduklarına rastlamadım.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Öne çıkan mesajlar