ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Pekala, diger threadlar baya bir karışmış, bitmiş haliyle olayı göstereyim ben size Tarih 2 Eylül Cuma Saat 16.30 Yer Kadıköydeki Beşiktaş İskelesi Önü Katılımcılar bizle kadıköyden gidecegi kesin olan kişiler: Malkavian(5153) Spidee Custodem BabacumMostors ZaugnaKhaldun bizle buluşacagı kesin olan ama kadıköyden gelmeyecek olan kişiler: trgdy bonus Wissy nasıl gideceklerini bilmediğimiz ama bizimle içeride buluşmaları garanti sayılan kişiler: taz metboy bütün bunların yanında 2 de arkım geliyor cadırlarıyla sonuç olarak minimum 4 tane cadır kuracagız birlikte, bütün herkes katılırsa ki buna burada ismi yazılı olmayanlar da dahil(katılmak isteyenler yani) 6-7 cadıra cıkabiliriz tahminimce saat 17.00 otobüsüyle festival alanına gidecek cadırlarımızı kuracagız güzel bir yere, aramıza katılmak isteyen herkesi bekleriz aramıza...online olanlar ile buradan ya da msnden de görüşebiliriz haberleşmeniz için de spoiler de spidee, custodem ve benim telefon numaramı bırakacagım, gelecek olanlar haberleşebilirler bizimle [spo1=Telefon Numaraları]ZaugnaKhaldun - 05373643874 - Yiğit Spidee - 0535 694 46 44 - Güneş Custodem - 05555136702 - Efe[/spo] gelmedi aklıma başka bir şey, eksik kalanlar varsa gelenler eklesin lütfen.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 01 Eylül 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 iyi guzel:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sefaletin gözü kör olsun. Zengin olsaydım da keşke, gidebilseydim ehehe[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ulan salatalık turşusu bana devlet bakıyor yaa yaa.. ana nedir sigara içmiyorum boğazıumdan da kısıyorum ehak! :)[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ekleyinn 5 çadırr =) bende geliyorum kadıkoyden..4 bucukta ordayım :D[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 5 çadır? süğrüylemi geliyorsun ehehe[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 5. cadır olacak yani, o bakımdan=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya yok canım 5. cadır anlamında! eheh noktayı untmşm! :)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ehehe evet aynen öle demin aradım da arkadaşı biliyo tabi :D[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bende varim telefon numaram var iste onlarda yazamam hatrlam1yorm=) orda gorusmek uzere cok heyecanliyim wooohoooooo[signature][hline]kalbi olanlar tıklamasın biraz fazla efsanevi bir topic MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) [bu mesaj duende tarafindan 30 Ağustos 2005 10:43 tarihinde değiştirilmeye çalışılsada mesaj kendini çok pis savunmuş ve başarısız olunmuştur] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bu arada az once karfura uyku tulumu almaya gittim sadece cocuklar için olan1ndan kalmis spidermanli uyku tulumu aldim cok karizma 8-)[signature][hline]kalbi olanlar tıklamasın biraz fazla efsanevi bir topic MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) [bu mesaj duende tarafindan 30 Ağustos 2005 10:43 tarihinde değiştirilmeye çalışılsada mesaj kendini çok pis savunmuş ve başarısız olunmuştur] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben de gidiyorum da taksimden binicem (eziyete bayılırım) içerde bi şekilde paticik reklamı yaparsanız kapınızı çalarım =p[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StoneHand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yiğit(Zaugna Khaldun)in bahsettiği 2 arkadaşından 1 i benim arkadaşlar..Yarın saat 16.30 da BJK :) İskelesinin önündeyiz..Bi de bi sorum olcak sizlere ne kadar para harcamayı planlıyosunuz içeride?[signature][hline]Walk on,walk on..With hope in your heart and Youuu'll neeevveeer waalk aloone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 200 harcamadan gelmem :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 öeah ama sen de 100 getirmeye calısıcam, bakalım nası olcak[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben de 4ünde gelicem ama çadırım yok gelip gidicem beni de sayın pls ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 saka lan :D olm orda para denklestirip smirnof falan satiyorlarmis galiba ondan alak:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya festival alanına 100m uzaklıkta mı ne alkol satılan bir yer varmış, topluca oraya akarız artık=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 aninda akarim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben 40 katla geçirmeyi planlıyorum :)[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StoneHand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: BabacumMostors, 01 Eylül 2005 23:27 tarihinde demiş ki: ben 40 katla geçirmeyi planlıyorum :) Abi zor olur galba biraz,sağa sola sor bakalım :) bul bi 20 borç rahatlarsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya 65 varda şimdi ben yiyecem içecem dinleyecem kakamı yapacam muhabbet edecem zıbarıp yuyuyacam yani fazla alkol tüketkmeyeceğim zaten[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben 100 alirim diye tahmin ediyorum artik babamdan ne koparirsam:D ama içkiye tovbe ettigim içinn ve bozmassam cok para harcamam diye tahmin ediyorum[signature][hline]kalbi olanlar tıklamasın biraz fazla efsanevi bir topic MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) [bu mesaj duende tarafindan 30 Ağustos 2005 10:43 tarihinde değiştirilmeye çalışılsada mesaj kendini çok pis savunmuş ve başarısız olunmuştur] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sizden tabela istedim yapmadiniz bende boyle aptal bisey yaptm:-) zamaninda belki bi isime yarar diye okul tuvaletinden caldigim erkek ikonuna goz kas burun agiz ve gozyasi çizdim sonrada uzerini hayir anlaminda çizip yanina boys dont cry yazdm ps: çizmim be yazim cok kotu oldugu için tabelada b.k gibi oldu[signature][hline]kalbi olanlar tıklamasın biraz fazla efsanevi bir topicMALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)[bu mesaj duende tarafindan 30 Ağustos 2005 10:43 tarihinde değiştirilmeye çalışılsada mesaj kendini çok pis savunmuş ve başarısız olunmuştur] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bisi olursa arka cikabilirim 200 ytl ile geliyorum:P hatta daha fazlasi :D ben fazla dedim anneme o da dediki icersin simdi sen orda al al dedi peki dedim ne denir zaten bu lafa:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar