Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ozellikle ADSL kullanicilari, lag var mi sizde? Izmir'den 512 ADSL ile baglaniyorum ve 5.5k oldu en son ciktim ben de. Dayanilir gibi degil.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 dün 900 lerde geziniyodu ping ama bu gün iyi Zonguldak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 dün 700 civarıydı tgrt haber istanbul[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 İstanbul anadolu yakası,350-400 civarı[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 iki gündür var 256k adsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 256 adsl / İst-anadolu benim genelim akşam üstü 18 igt ye kadar, 270-350, 18-22igt arası 450-600, sonrası ise 170-250 civarı[signature][hline]Eshreff-[Mage] of Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ankara adsl 2MB ve 1600 latency şu an.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Günün Ruh Hali: Asabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Istanbul 256 dsl 344 latency...[signature][hline] [Bu mesaj Hamish tarafından 09 Eylül 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ankara batıkent.. 128 Kablo 1000ms sabit..[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Izmirden kabloyla baglaniyorum 700 ping le deliriyodum, yaklasik 1 saat önce topluca bi kablu kullanicilari düstü netten geri geldigimde ping daha da rezil oldu 1000-1500 arasi su an...Ankaradan baglana arkadasim (kablo) netten düsüp yine girince pinginin düzeldigini söyledi.Izmir baglantisi mafoldu ya[signature][hline] EVIL When we are in its power is not felt as evil But as a necessity Or even a duty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 256 adsl var lag falan yok istanbuldayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Kadıköy/İstanbul - 256 Adsl - 400ms[signature][hline]Go! Godon Onerous // www.GO-tr.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Evet Izmir'de net mefta, kablo adsl farketmiyor Ve ariyorum 4440375'i, adama anlatiyorum herif papagan gibi sorun yok hattiniz bagli diyor. Diyorum cevirince 2 saatte baglaniyoır hatta bazen baglanmiyor, 7-8 kb ile download yapiyorum falan, herif hala hattiniz bagli diyor. En son "Izmir'den baska sikayet egeldi mi bu yakinda" dedim, herif cevap vermedi lol. Tamam ben sikayetinizi aldim döncem dedi kapatti[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 2 saat önce 750-900 latency ile oynamaya çalışıyordum. tam frostbolt'a bastım , oyun dondu. 20 sn öyle kaldı , sonra alt+f4 . ama izmir deil.[signature][hline]Furytear LvL 60 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 256k adsl Antalya, pek problem olmuyo, server daki genel lag başlayınca fırlıyo tabii.[signature][hline]Corald -- Human Mage eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 İzmir berbat. Scarlet monastry'de wipe sebebi oldum. Warrior olarak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 izmir - mefta.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ankara.Dün 150-700 arası değişiyordu , bugün 1480-1500 arası :-P Edit:256 Adsl. [signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess [Bu mesaj Copycat tarafından 09 Eylül 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ahaha süper ya bi anda 200 e indi nazar deymesin[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bende hala 1200+ ffsss, ya su oyunu nerdeyse iki haftadir adam gibi oynayamadim, gecen hafta bliz si.ti batirdi simdide bliz'in kaldigi yerden telekom görevi devraldi[signature][hline] EVIL When we are in its power is not felt as evil But as a necessity Or even a duty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 1 haftadır 200-500 arası genelde 350-400 falan...[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 256 dsl ankara, 2-3 gundur gunduzleri 1k civarı. gece 200-300[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 09 Eylül 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Lag dediniz lag başladı şimdi... Şom klavyeliler sizi :P Korgall[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Dün bende balıkesir'de pek bir problem yoktu ama antalya'daki arkadaşım 2048 bağlantıyla 2.2k dan aşağıya düşmüyordu pingi.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar