vav_heroin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Yaw karşımda lvl 18 dwarf vardı bende 19 um 2mizde birbirimize saldıramıyoruz...Stealth oldum herifi target aldım sadece adam ben nereye gitsem stealthken beni takip etti nasıl yani dedim bariz görüyodu beni olayı aydınlaıtrmısınız lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 improved stealthımsı talentın varmıydı, adam gerçekten yeterince uzakmıydı (tahmin edemicek kadar uzun bi süreliğine) bide önünü dönükse daha kolay görüolar[signature][hline]I've come to the conclusion, yes I know That between black and white there is no room for two The scale it might be wide, but there's no need to be blind Between black and white there is no room for two Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 vallahi daha 2 koydum o zor bulunma olayına.Adama yakındımda e böyle görüyolarsa pvpde ne cacık yapıcaz? arkadan yaklaşıcan eyvallahta sonuçtan önündende geçersin yokmu bir rogue yardım edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 rogue stealthken soru sorarsa stealthten cikar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Cem yılmazda buradaymış olmaz böyle espri hayır bişeyede bağdaştıramadım,yokmu bi rogue babayiğit cevaplayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Adamın 180 derecelik açısına girdiğin zaman görünür olursun büyük bir ihtimal sen dagger rogue idin adamın arkasına dolanmak istedin?Birde rogue lar stealth olanı daha iyi görebiliyor sanırım(Çünkü beni lvl 60 mage vs göremezken rogue ta nerden pusuya geliyordu :P)[Bahsi geçen talentin adı MoD (Master of Deception olması lazım)] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Evet eyvallah mod bende 2 daha 5 yapıcaz tabiki herşeyin sırası var ama 180 derecede ona ramen görüyorsa arkadan ambush çakmak veya sap çok çok daha zorlaştı tahminimden? doğrumu düşünüyorum yaw yokmu online bir rogue? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 çok yaklaşmadıysan goremez. potion falan içmiştir belki[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 tamamda zaten çok yaklaşmadan nasıl büyü çakıcaz ambush backstab sap gibi? ha arkadan diyeceksiniz ama bir karambol olup yüzünü bana dönse görecek beni omudur olay?[signature][hline]Edit: sarhoş sayılırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Birbirlerine yakın lvl playerlar (veya stealth olandan daha yüksek ) stealth iken birbirlerini görebilirler.. Mod talentı ile bunu zorlaştırabilirsin.. Tersi olması durumunda iki rogue un birbiriyle duel yapması biraz zor olurdu takdir edersin ki.. [Bu mesaj kath tarafından 10 Eylül 2005 04:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 and god created distract[signature][hline]Corald -- Human Mage eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Belki saldırılamayan targetleri görmek daha kolaydır. Bkz: Ally allyi, horde hordeyi daha kolay görüyor. Hayaletler stealthed şeyleri daha kolay görüyor.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 vanish acildi mi ki? vanish kullaniyosun daha cok pvp'de. ve arkadan yaklasiyosun mumkun oldugunca. onden geldigin surece gorme ihtimali artiyo.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar