Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ortaöğretimde sınıf geçme şeysi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lise 2'yim şu an, karnemde bir dersimin notu "1" (yazıyla yirmiüç) gelicek. noluyor böyle olunca, yazın sınava mı giriyorum? nedir?[signature][hline]- frodo is back sauron.
- FUCK!

evet evet, onlar da nick değiştirdiler.
Mesaj tarihi:
sınava girersiz sınıfta kalma sadece lise1 de olur benim bildiğim. takma kafana.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
23 ise 0 (sıfır ) gelir karneye.. bu arada alan dersi mi degil mi ? alan dersleri ortalaması kaç ? bunlara da bağlı..[signature][hline]Önce o vardı.

edit:tabi hiç girmeyip seneye verebilme imkanında var..
BjK

[Bu mesaj Melkor tarafından 05 Haziran 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ortalama 3 üzeriyse geçiyorsun direk...notu yükseltmek için yazın sınava giriyorsun , yükseltemezsen sorumlu geçiyorsun sanırım...lise 3'te sömestr tatiline doğru sınavlar oluyor , onlara girip düzeltiyorsun...ha bir de teşekkür filan alamıyorsun zayıf geldiği zaman karneye...

not : din gibi gudik bir ders yüzünden teşekkür alamıyorum :([signature][hline]chuck!
Mesaj tarihi:
Eğer karne ortalaman 3'ün üzerindeyse birşey olmadan geçersin (ders alan dersi, edebiyat, emin değilim ama yabancı dil değilse). 3,5 ortalama lazım alan dersi vs. için.
Yukarıdaki durumda değilsen yazın sınava gireceksin.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."
Mesaj tarihi:
bildigim kadarıyla: yazın sınava giriceksin. kazanamassan lise 3 te o notu düzeltirsen sınava gerek kalmıyor. yani borclu gecmis oluyorsun. lise 3te not olarak düzeltemessen sömestrde sınav var. gene düzeltemezsen ( düzeltirsin artık :-p) yazın giriyosun. gene düzeltemessen diploma alamıyosun :)

ama 3 tane dersin zayıf olursa sınıfta kalıyormussun galiba. arkadasım kalıcam diyor. (eskiden kalınmıyordu. bu sene giren bi yönetmelik yüzünden kalınıyomus)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
Mesaj tarihi:
3 zayıf olduğu zaman yazın sınavlara girip düzeltiyorsun ?
Ayrıca kalmak rezil birşey ya , düşünün ki über bir üniversite kazandınız , aynı zamanda sınıfta kaldınız , ıyk :|[signature][hline]chuck!
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 05 Haziran 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
lise 2'yim şu an, karnemde bir dersimin notu "1" (yazıyla yirmiüç) gelicek. noluyor böyle olunca, yazın sınava mı giriyorum? nedir?

İstersen girme seneye 2 alırsan o dersten geçiorsun eğer alan dersi deilse sınava girmesende olurr illa diploma notumu yükseltcem diorsan girersin sınava[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Mesaj tarihi:
hm yalnız "1" (yazıyla domates) gelecek ders analitik geometri. seçmeli ders yani. önümüzdeki sene görmicez.[signature][hline]- frodo is back sauron.
- FUCK!

Mesaj tarihi:
analitiği öylede böylede vermek zorundasın..
benim gibi.. :([signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
alan ortalaman yeterli ise geçersin.. karnende ortalamadan geçti diye yazar.. öyle olursa hiç sınavla felan uğraşmassın.. Ama alan ort yetersisse karnede kaldı/ ortlama sınavına katılıcak gibisinden yazılar belirir.. o zaman sınava girmek zorunda kalırsın. Girmessen ve o dersi vermessen aobp puanın okuldan mezun olsan dahi allttan dersin oldugu için 50 gelir.. Ama bence sen her iki durumda da o sınava katıl.. Çünkü o dersten kalmışşın bi kere.. Yani not olarak eksilere inemeyecegine göre yükseltme ihtimalin var.. hem o sınavlarda daha da kolay sorup tölerans tanıyorlar. Hem yıl sonu ortalaman yükselmişolursun...

Sonuç sen karnene 1 düşüyorsa sınava gir.. Ben olsam hiç düşünmeden girerdim..[signature][hline]Önce o vardı. BjK
Mesaj tarihi:
doğru aslında, nasılsa daha fazla düşme ihtimali yok :) girerim ağustos'ta artık.[signature][hline]- frodo is back sauron.
- FUCK!

Mesaj tarihi:
yok eşit ağırlıklıyım ben neyse ki :p fm olsam.. eh zaten olamazdım.[signature][hline]- frodo is back sauron.
- FUCK!

Mesaj tarihi:
tm olmak bir ayrıcalıktır =P muhteşem 3lü zayıf (A.Geo Matematik Geo) Sözele almadılar mecbur tm oldum :D[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Mesaj tarihi:
din nası zayıf geliyo sizin ya :) dua filan mı okutturuyo, nedir.[signature][hline]- frodo is back sauron.
- FUCK!

Mesaj tarihi:
Analitikten bir geliyo ama uğraşamıycam yazın gelmekle. Varsın kalsın 1.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind
Suspect creator is to be judging right
Mesaj tarihi:
Ortalam yükseltme sınavlarına gireceksin okullar açılırken..[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
Ondan işte..[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
  • Yeni Oluştur...