elma Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 efes kutu bira da içtim bir de fıcıda olanı içtim su yeni cıkanlardan. pek bi fark göremedim. hatta aynı diyebilirim. hiçbi fark yok.[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo...
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Ne gibi bir fark olmalı ki?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 fıçı bira zaten sevmiyorum diye almadım ondan ama şimdi bende merak ettim alayım.[signature][hline];;suitfly icq
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Efes'in fıçı olanı yeni çıkmadı ki, en az 5-6 yıldır var. Tadı da normal kutu bira ile aynı, sadece kutusu biraz büyük :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesela normal fıçı biraların tadı kutu'dan, kutunun ki ise şişeden farklıdır. Benim en sevdiğim sıcak günlerde fıçı içmektir. Hem serinletir hemde daha hafif olduğundan içimi daha kolaydır. Lıkır lıkır gider. Şişe ikinci tercihimdir, biraz daha yakar o sebepten bir seferde daha az içilir. Kutu olanın tadını zaten sevmediğimden mümkünse içmem.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 delikanli adam birayi siseden icer tabiri ayni zamanda delikanli adam sise bira icer anlaminada gelen derin bir sozdur .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Bence farklı. fedaykin'in söylediği gibi daha hafif, su gibi gidiyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 delikanli adam elindeki mug i gercek bir ficiya daldirip birasini odldurduktan sonra dikerek icer ama neyse :P[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love...
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 kisaca suyu fazla diyelim biz ona .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Su oranı fazla ama bu içine direkt su katıldığı anlamına gelmez. evde siz biranın üstüne su sökerseniz bu tadı yakalayamazsınız, basınç altında yapılır. Ha birde erkeklik olayına gelirsek erkek adam dediğin elindeki butu ısırırken diğer elindeki fıçıyı ağzına diker, ne o öyle minnacık şişe filan :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 erkek adam bira içmeden önce "hail"la başlayan bir cümle kurar hail brothers![signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar
Head Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 fıçı birayı hiç sevmedim.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 içmedim ama kutusuna hasta oldum çok güzel yapmışlar :-)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Answer: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: MeSh, 20 Temmuz 2004 10:27 tarihinde demiş ki: Ne gibi bir fark olmalı ki? Budur :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Volfied, 20 Temmuz 2004 11:01 tarihinde demiş ki: delikanli adam elindeki mug i gercek bir ficiya daldirip birasini odldurduktan sonra dikerek icer ama neyse :P bunu diyen adam miller ile tanismadan once "ay ben bira icemiorum, igrenc booole kusasim geliyor ayol" diyen adam[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 hahahahah biz de sert bir erkek sanmistik :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 :D şişe bira farklı işte oksa fıçı (denilen) biranında pek farkı yok.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bariz farkli canim . fici bira gerek tat gerek icim olarak en direkt farkli . uretim yontemleri farkli olsa gerek . fici ve kutu birada da alenen bir metal tadi ve kokusu var o da ayri . sise en guzeli . sise biradan bir yudum alinca agizda tat bile birakiyor . ficida bu yok . lik lik lik dik gitsin . manasiz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 20 Temmuz 2004 13:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 euehueh benim tanıdığım tiplerde vardı öyle "ay nasıl içiyorsunuz birayı sidik gibi ığrençç"Bu kişiler şimdi alkolik olmuşlar dedikleri laf şu " Babuş akşam küçük eve gelirmisin bira içelim" Pawliger:Hadi len ordan rakı yoksa gelmem...[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor]
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Bence fıçı daha güzel içimi falan, daha hafif böyle.Kutu konusunda da evet, sanki metal, birada acayip bi tat bırakıyor.Mesela plastik şişelerdeki sularda da plastik tadı geliyor.En güzeli cam şişe
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 şişeleri çok rahat bitiriyorum da kutuları bardağa koymassam bitiremiyorum bi garip oluyor onun gizemini hala çözemedim :horace:[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Valla böyle aralarda sıralarda internet kafelerden girince yorum yapasım geliyor böyle topiclere.. Kardeşim bira dediğin efsane şişede içilir. Bira o kapağın altındadır.. Ama efesin Dark ına ve Extra sına söyleyecek sözü olmaması gerekir insanoğlunun...
edi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 e iyi de efesin ficilari da teneke olduguna gore kutuyla ayni tatta olmasi gayetle normal deil mi?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Edi peki ozaman şöyle bakmak da doğru, aksi bir durum olmadığında hepsini bardakta içiyoruz. :-P[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Öne çıkan mesajlar