karareis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bi sey soracam sonunda aldım uzayı girdim rebellere verdiler bana su ilk uzay araclarından ilk bi kac kutuuda train ettim gittim mark 4 proton missile die bi sey aldım.kesinlikle skill filan istemio belirtimio ole bi sey ve manage ekranında load secenegi cıkıo ancak loada basınca hicbisey olmuyo massı filanda yok.bunu yuklemek icin ozel bi sey yapmam mı lazım ister yoksa ben mi beceremedim ya da bu gemiden filan mı kaynaklanır bu gemilere yuklenmezmi.var mı yardımcı olacbilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 missile launcher fln mı lazımdı unuttum walla bu işleri...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yaw bi acıklama filanda yapmıyoki su yuzden takamassınız filan gibi load secenegi aktif ancak basınca hic bi sey olmuyo ne alette neden skillerde bi acıklama yok neyse artık bu gece ugrasırız deniye yanıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Launcher diye ekstra bir parça lazım olabilir tam bilmiyorum şimdi. Sırf füze değil füze atarda lazımdır belki diyorum yani...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yok dedigini anladımda bi acıklama filan olsa fuzenin yanında su lazımdır atmak icin filan neyse aksam vendor vendor dolasim bakimuygun bi sey bulabilecem mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 evet dolastım acıkcası bu fuzeleri kullanmak icin daha baya gelismem lazımmıs neyse benim bi kac baska sorum olacak direk uzaya rebel olarak basladım ancak aklım freelancer olayında kaldı baktım smugler guild die bi pilot seyi var simdi ben bu guilda girsem dedigine gore rebellerin tarafındaymıs gene tie fighter patlatmaya devam edebilirmiyim.yada rebel imperial pvp sine bu gemilerle girebilirmiyim.smuglerların ozel kacakcılık questi varmı sonra baska bi soru daha ilerleyince yıldız destroyelreiyle filan savasmak mumkunmu onlara karsı yada birini komuta filan edip loadin ekranında bi sey gordum bu uzay gemilerinide tek aracı bi kac player kullanabiliyomus ancak tamamını okuyamadım bu olay travel icinmi yoksa bi kac player aynı gemiyle uzaya cıkabiliyomuyuz.cıkıosak nası oluo biri kullanırken dierleri gemide dolanıyomu yan silahları filan mı kullanıolar yoksa basımızdakinin soe oldugunu unutup fazla hayallere mi daldım. cevaplarsanız sevinirim.alttaki bi kac soru topicine atacaktım bunları ama iki gunden eski konulara atamıyorum kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Gemiye birden çok kişi bindiğinde içinde gezebiliyorsun. Hatta içine eşya döşeyebilirsin. Birisi kokpite geçiyor. Turretları diğerleri bölüşüyor falan zevkli iş.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ciddimi o zaman gercekten cok hos peki bi sey soracam bu tarz gemilerden neler kullanalıabiliyo ve hangi skilli istio rebel pilot skillinde o tarz bi gemi ismi goremedim freelancer filan mı olmak lazım bunun icin(mesela millenium falcon gibi gemiler kullanmak mumkunmu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 rebelda ben içinde dolanabilenecek gemi görmedim. Y wing'in arkasına bir adam alınabiliniyor galiba silahçı olarak. JTL vet ödülü yat vardı bende. içini manyak döşemiştim. Mining gemisi vardı birde uzun bir quest zinciriyle alınıyordu. Ben tier 3 te kalmıştım tam bilmiyorum.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Master pilot olman lazim POB ship kullanman icin rebeller(YKL-37r nova courier) privateerler(Yt-1300(modifiyesiz millenium))imperiallar(VT49 Decimator)kullanir bunlar arasinda ici en genis olan yt-1300 ondan sonra decimator ve en son olarak nova courier dir ayrica Y-8 mining ship var bu gemi kullanilabilen en buyuk gemi yeni POB shipler eklenecek(Capital shipler felan) ama simdilik bu kadar var benim bu gemiler icin sahsi fikrimi sorarsan en iyi pvp decimator ile yapilacak(pub 24 sonrasi)cunku boyut olarak digerlerine gore daha avantajli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 acıkcası su millenium falcon tarzı gemiyi kullanmak cok hosuma gider.peki freelancer olunca rebel imp pvp olsun npc tie fighterları patlatmak olsun ole bi kısıtlama filan yok di mi.yani bu gemilerlede her turlu savasa filan girebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Soyle diyeyim rebel olup rebel pilot olabilirsin yada privateer imperialsan imperial pilot yada privateer olabilirsin yani faction un zitti haric istedigini olabilirsin.Rebel pilotlar imperiallara saldirabilir imperiallar da rebellere ama soyle bir durum faction un imperial olupta privateer olursan yine rebeller sana dalabilir eger factionsuz olup privateer olursan istedigin tarafla savasabilirsin [Bu mesaj Sylian tarafından 10 Eylül 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 su olay acıkcası su gune kadar duydugum oyundaki en hosuma giden gelisme oldu daha en basındayız tabi pilotlugunda biraz geliselim ilgilenen olursa hep beraber cıkarız artık uzaya cevaplar icinde cok tesekur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar