Toledor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Uzun bir zamandan sonra duyduğum iyi haberlerden biri. Az önce Tv de duydum. Yeni albüm çalışmalarına başlamış. 2006 Ocağında çıkması bekleniyormuş. Uzun zaman sonra tekrar Sesini duyacağımı bilmek bile heyecanlandırdı[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum [Bu mesaj Toledor tarafından 09 Eylül 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 2006 diye hatırlıyorum ben ya. :/ ve sevindim hehe. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 2007 biliyordum detaylı araştırmaya girince 2006 olduğunu öğrendim daha da sevindirik oldum=)[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
sir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 evet ben de duymuştum bu harika haberi, merakla bekliyorum.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Sir eger Turkiye'de olursam biramizi alip ilhan iremle kendimizden gecelim:)[signature][hline]Bal adam...
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hayir cikaramaz. cikarirsa o degilde bi ilhan irem vardi ona ne oldu esprisinin anlami kalmaz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Sazlıklardan havalanan bir babs misali...[signature][hline]
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hastane koridorlarinin bir numarali sesi olarak Turk muzigine gecmistir herhalde:)[signature][hline]Bal adam...
Öne çıkan mesajlar