Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ona Akbankta kunek hesabi actik a.k.a. Antworten sie ja oder nein

unity100

Öne çıkan mesajlar

ya nedir bankalarin bu son zamanlardaki "BEBEK hesabi" muhabbeti ya ?

bir bebegin banka hesabi olmasi bebek icin nasil "EGLENCELI" olur ? ya da 5 yasinda bir cocuk bankamatik kartini napicak yahu ? oyle bi meret gibi lanse ediliyor ki sanki bi tane hesap acilinca boyle cocuk anaokulundan evlilige hayati garanti oluyor. tasarruf ettiriyorsa niye bu muhabbet bi yatirim portfoyu diye acilmiyor evebeyn hesabina da cocuk hesabi oluyor. 5 yasinda cocugun nasil hesabi olur ya. velisi olsun babasinin uzerine olsun ne alaka.

iyice sacmaliyor bankalar artik milletin parasini cekmek icin. "BEBE" hesabi da bu salak sapik kolpalardan biri. milleti essek yerine koyuyorlar resmen.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 18 July 2003 13:07 tarihinde demiş ki:
tasiyadabilirsin aslinda zar at neresi denk gelirse.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

lol[hline]What does not kill,makes stronger.
------------------------
Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar bu mevzudaki fikirlerinizi ifadesellendirin konunun tasinabilirselligi var diye beklemeyin. ozellikle bankaci iktisatci olanlar cortlatsin buraya nedir bu hokkabazligin icyuzu ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Ich antworte : Ja!(hmm böylemiydi?)

Pazarlama taktiğidir bu. Yatırım portföyü açın çocuğunuz için, geleceğini garanti altına alın deseler kim umursar? Ama cicili bicili bi reklam yapıp insanların zayıf karnı olan bebek konusundan vurunca ilgi artıyor, onlarda para kazanıyorlar.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de aslında vizyonsal bir konu, açıkça bir reklamdan bahsediliyor çünkü. Yine de biraz derine inince asıl eleştirilenin reklam değil bu koonudaki yaklaşım olduğunu görüyoruz.

Yine de ben vizyon olması taraftarıyım, çünkü yoğunlukla verilecek tepkilerin reklama yönelik olacağını düşünüyorum.

Öte yandan, biraz daha uzatırsak nebçim konu bu, iyice sapmış garbagea mı atsak diye tartışmaya başlayacağız ehaueh

Bu arada o reklamdaki salak sırıtışına hastayım o adamın, nedense uyuz oluyorum gördükçe. Bu yorumumda konunun vizyona taşınmasını yeniden gündeme getiriyor sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

gitsin bence de reklama. daha hararetli tartisilir orda.

pazarlama taktigi diyosun da artik milleti esek yerine koymak niteligine burunmeye basladi bu metodlar. yahu bir bankamatik kabininin, bir bankamatik kartinin nesi bir cocuk icin eglenceli olabilir ne yapacak 5 yasinda cocuk onu, ara sira gelip para mi cekecek bankadan ? emekliler bile emekli kuyrugunda carpiliyorken yankesicilere. olcak sey degil. ee cekemeyecekse ne olacak ? babasi yaninda gelecek. babasi yaninda olacaksa cocuk niye para ceksin ? cocuk nasi yetisecek bankamatige ? sifresini nasil yazacak ? haa ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

İyide reklam zaten (vizyonluk oldu bı konu) çocuklara yönelik değil, hangi 0-3 yaş babasına bana bi banka hesabı açtıvsana baba der? Reklam küçük çocuklu ailelere ve çocuk beklenlere vs. yönelik. Sizin ufaklığın hayatını garanti altına alalım bak bizden bebek hesabı açtırın diyor. Ema daha iyi anlar bu işlerden reklamcı olan o ama bebek konusunda hassas olan,küçük çocuklu, yukarda yazdığım hedef kitleyi etki altına almak ve onlara baskıyla (baskı diyorum çünkü bizim ürünümüzü seçin biz daha iyiyiz diyeceğine reklam, normalde yapmayacakları bir fiili yaptırıyor ailelere) müşteri kazanıyor.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

hayir bilakis bakiniz reklam bugs bunnili tazli hazirlanmis, veletlerde bunun cok eglenceli bisey oldugu yanilsamasini yaratmak icin hazirlanmis. demek ki amacin icinde cocuga babasina baski yaptirtmak da var. zannedecek ki cocuk boyle bankamatik kartini eline alinca eve bugs bunniler tazlar dolusacak.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Bi saniye unity sen hangi reklamdan bahsediyorsun? Bugs bunnyli garanti reklamları mı yoksa akbank ın aile olarak geldik akbanka isimli iğrenç şarkıdan türetilmiş serinin en son reklamı olan bebek hesabı reklamı mı?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

her ikisi de ayni muhabbet ya. akbank actim topici. ben iki muhabbeti de cocuk olayini istismar ederek para cekmek amaciyla yapilan pazarlama kolpasi olarak goruyorum.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

reklami tekrar izledim. soyle gidiyor aynen :

bir aile olacagiz yakinda (*zoppik zoppik zoppik zoppik*) hedehedehedo bulusmaya (*zoppik zoppik zoppik zoppik*) ....ona BEBEK hesabi actik !!

digerini de izledim tabi tekrar cnbce sagolsun, simdi soruyorum, bir bankamatik karti 5 yasinda bir cocuk icin NASIL eglenceli olabilir ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...