OhannesBurger Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 saat => 09.35 tarih => 11 eylül 2005 hedef => özgürlük anıtı saat 08.25'de bir uçak özgürlük anıtını tam ortadan ikiye ayırdı bir uçak da hemen özgürlük anıtının yakınında binlerce insanın üzerine düştü şu an ki ölü sayısı => 2500 yetkililer ölü sayısının artmasından korkuyor falcı kesildim:D
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 tarih tekerrür eder diyosun.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 dasaaa sözlük, sf 482 OhannesBurger: Üstte yazan iddia doğru çıkarsa söyleyeceğim nida...[signature][hline]MONO(b)LOG
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 terör'e amerika'ya yönelik olsa bilelanet olsun ve terörün her türlüsünü reddediyoruz...(ilahi adalete rulzzz, fırtınalar devam etsin)[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day [Bu mesaj LonelyWolf tarafından 09 Eylül 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yani nickinde yazdığı gibi ohannesburger!! bu ne ya?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 patiye üye olmadan önce iş başvurularında olduğu gibi bikaç soru yöneltip hiç değilse bi kaç yönden elemeliyiz artık
gotzilla112 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 terör yerine yine doğal bir afet gelsin amerikaya.Allah amerikalılara kıyameti hatırlatsın.kıyamet koptuğunda süper güçlerin nasıl çaresiz kalacağını!!!!!111![signature][hline]Impossible is nothing
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 TERÖRE LANET OLSUN yazıp gönderirmi herkes plz ilk ben
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ehehe.. ilk ben yaptım bile :-)[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day
zamo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bugün Amerikan karşıtlığınız üstünüzde.[signature][hline]By The Hammer of Moradin!
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hasbinallah[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bugün deil ırakta olanlar devam ederse hergün olur
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yapmayın böyle arkadaşlar, insana, kişiliği nasıl olursa olsun, herşeyden önce insan olduğu için saygı duymak gerek, o size duymasa bile.. kaldı ki burda o insanların size yaptığı bi şeyde yok, belirli kesimlerin hareketlerini halklarına mal etmek yanlış bana kalırsa[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Senmi düşürcen uçağı ?[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Garbage hep[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 eheeheehh yarıldım gülmekten galba o yapcak ama terörizme destek gibi oldu PKK dan az canımız yanmadı PLZ DİKKAT
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Beyler böyle şeylerin konusunu yapmayalım plz terörün a.q düşünün az canımız yanmadı terörden biliyosunuz di mi halkımız duyarlı bu konuda ama pazar günü gemlik de "APO'YA DESTEK MİTİNGİ" yapcaklardı yakalandılar inegölde ve taşlandılar ben hastaydım bizim arkadaşlar gitmiş atamadım bi iki kaya kafalarına ühühühühüh:)
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 cok super gunde dogmusum anasini satiyim 11 eylul ^^[signature][hline]Rainy Durex
OhannesBurger Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 uçağı abim düşürecek ben insanların oraya toplanmalarını sağlaycak ekipteyim
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 abi sakın gitmeyin benim abimde uçağın şebeği olcak moralmen düzeltmek için başka bi boka yaramaz:)
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bende illumünati tarafından kurulan anti-terör timindeyim. karşılaştığımız teröristlerin kafasına sorgusuz sualsiz mermiyi yapıştırıyoruz. 11 eylül'de orada olacağım. karşıma çıkmayın. diğer arkadaşlarda destroyer sınıfı gemilerle devriye yapacak, rotasından çıkan her uçağı yok edecek... bence iptal edin bu eylemi...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day
OhannesBurger Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 merak etme aynı gün terörist olmayan 3 ekip daha oralarda olacak. onlar da çeşitli eğlencelerle insanları meydana toplayacak. onun için bizi fark etmen biraz zor
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya ilk abimin kafasına sıkın ya plz lütfen para istersen para nooooluurrr:s
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ben; OhannesBurger 19 yasındayim ... AMELEYİM[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!
Öne çıkan mesajlar