Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

11 Eylül

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saat => 09.35
tarih => 11 eylül 2005
hedef => özgürlük anıtı

saat 08.25'de bir uçak özgürlük anıtını tam ortadan ikiye ayırdı
bir uçak da hemen özgürlük anıtının yakınında binlerce insanın üzerine düştü
şu an ki ölü sayısı => 2500

yetkililer ölü sayısının artmasından korkuyor

falcı kesildim:D
Mesaj tarihi:
terör'e amerika'ya yönelik olsa bilelanet olsun ve terörün her türlüsünü reddediyoruz...(ilahi adalete rulzzz, fırtınalar devam etsin)[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger
There is no ignorance; But I don't care about the pain
There is no passion; But still it burns
There is no death; But I die every day

[Bu mesaj LonelyWolf tarafından 09 Eylül 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
terör yerine yine doğal bir afet gelsin amerikaya.Allah amerikalılara kıyameti hatırlatsın.kıyamet koptuğunda süper güçlerin nasıl çaresiz kalacağını!!!!!111![signature][hline]Impossible is nothing
Mesaj tarihi:
ehehe.. ilk ben yaptım bile :-)[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger
Mesaj tarihi:
hasbinallah[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
yapmayın böyle arkadaşlar, insana, kişiliği nasıl olursa olsun, herşeyden önce insan olduğu için saygı duymak gerek, o size duymasa bile.. kaldı ki burda o insanların size yaptığı bi şeyde yok, belirli kesimlerin hareketlerini halklarına mal etmek yanlış bana kalırsa[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Mesaj tarihi:
Senmi düşürcen uçağı ?[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
Beyler böyle şeylerin konusunu yapmayalım plz terörün a.q düşünün az canımız yanmadı terörden biliyosunuz di mi halkımız duyarlı bu konuda ama pazar günü gemlik de "APO'YA DESTEK MİTİNGİ" yapcaklardı yakalandılar inegölde ve taşlandılar ben hastaydım bizim arkadaşlar gitmiş atamadım bi iki kaya kafalarına ühühühühüh:)
Mesaj tarihi:
bende illumünati tarafından kurulan anti-terör timindeyim. karşılaştığımız teröristlerin kafasına sorgusuz sualsiz mermiyi yapıştırıyoruz. 11 eylül'de orada olacağım. karşıma çıkmayın. diğer arkadaşlarda destroyer sınıfı gemilerle devriye yapacak, rotasından çıkan her uçağı yok edecek... bence iptal edin bu eylemi...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger
Mesaj tarihi:
Ben; OhannesBurger
19 yasındayim
...
AMELEYİM[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!

• Yeni Oluştur...