Drake Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 bu dergini kapaginda hep o ay incelenmemis oyunlarin logolari olurdu,icerigide sapirsacma olurdu noldu o dergiye?
denizok Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 O eskiden Pc Oyun adında süper bir dergiydi...ama cd verme işini de ilk onlar başlattı.Keşke hiç yapmasalardı.Ondan sonra adını Cd Oyun olarak değiştirdi.Eski havasını ve kalitesini kaybetti. Şimdi de kapandılar galiba...duygulandım şimdi bak ;)
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Pc Oyun ilk başta küçük bir dergiydi. O zamanların tek PC dergisiydi. Sonra disket oyun vermeye başladılar. Daha sonra CD modası başladı bunlar da CD vermeye başladı. Gameshow vardı o aralar, ve evet Level da çıktı. Diablo sayısı var elimde içinde Daggerfall var, herhalde o sıralar kapandı. Evet sonra heryerde PC Oyun ve CD Oyun diye dergiler görmeye başladım. Akıbetleri nedir bilemiyorum. Ancak kendi hallerinde Sınavatör CDsi veriyorlar, kendi hallerinde oyun tanıtıyorlar, ve kendi hallerinde dergileri cilt halinde tekrar piyasaya sunuyorlar. Gereksiz bir dergi.[hline]
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Eski PCOyun çok güzeldi sonra yayın gruplarından biri aldı adı CD pyun oldu tüm kadro kovulup yerine yayın grubunda çalışsmların çocukları/kardeşleri yazmaya başladı.[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz
Öne çıkan mesajlar