Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşkiya ne zaman?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kanal D sanırım tarihini bende bilmiyorum ama türkiye-ukrayna maçının hemen ardından verilmesi lazım eğer yanlış hatırlamıyorsam yoksa o inşaat mıydı :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
şov tivi değilmi?[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.''
Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...''
Mesaj tarihi:
ben izleyememiştim perşembe izlicem..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Mesaj tarihi:
Bence gelmiş geçmiş yapılan en iyi Türk filmlerinden biri...
Hem oyunculuk, hem yönetmenlik, hem de senaryo çok güzel sentezlenmiş, izlenmez de ne yapılır.
50 kere izlesem bıkmam kesinlikle...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Mesaj tarihi:
Hayatımda gıttıgım ılk fılmdı eskıya..Uyuya kalmıstım..Sonra tvden ızlıyınce ozelıkkle ugur yucel olmak uzere Sener Sen ve dıger ısımlerını bılmedıgım ınsanlar ne guzel oynamıslar :)..Sımdıkı Ugur Yucel le Eskısı arasındakı fark ne kadar buyuk boyle ..[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş?
Mesaj tarihi:
said:
ColdShadow, 06 Eylül 2005 01:36 tarihinde demiş ki:
Bende de cdsi varda tvde izleyince ayrı oluyor :)

nası ayrı oluo zırt pırt reklam girince zevk mi alıyosun ?[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
Mesaj tarihi:
reklam arası guzel ya yıyıcek bısıler alırım..Ole arada gıdıp alınca bıtıo 10 dkda...[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş?
Mesaj tarihi:
said:
Fransua, 06 Eylül 2005 20:55 tarihinde demiş ki:
said:
ColdShadow, 06 Eylül 2005 01:36 tarihinde demiş ki:
Bende de cdsi varda tvde izleyince ayrı oluyor :)

nası ayrı oluo zırt pırt reklam girince zevk mi alıyosun ?

Aynen öyle. Bir sorun mu oldu?
Mesaj tarihi:
[spo1=İzleyen arkadaş]Yok valla Cem Köksal'a benzetemedim ben, ciddi bir çene farkı vardı aralarında =)[/spo][signature][hline]the white
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi

[Bu mesaj Spidee tarafından 08 Eylül 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
pff
izleyemiyom ya çok kötü bi duygu bea[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Mesaj tarihi:
Ya mükemmel bi film ya.. Şener Şen kadar büyük bi oyuncu daha gelmedi türkiyeye...

O elemanın vurulup çatıya yığılması ve şener şenin onla yaptığı konuşma gözlerimi yaşartıyor hep... İzlemeyenler çok şey kaçırıyor...[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Gangsta olmak için tıkla!
  • Yeni Oluştur...