kingpelvis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 acaba pc için guitar fx box gibi bass için program var mı?[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere nerde ararsın beni gezer iken üstümde
kingpelvis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 up.[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere nerde ararsın beni gezer iken üstümde
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 guitar fx i bass içinde kullanamazmısın?
kingpelvis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 olmuyorki...[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere nerde ararsın beni gezer iken üstümde
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Virtual Bassist Pratik olarak bundan iyisini bulman mümkün değil.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya programı bulamıyorum nerden bulabilirim acep ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Öne çıkan mesajlar