cengizkhan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mrb. Yeni üyeyim,kendime 'Warhammer Fantasy ordusu' kurmak,belki oynamak belkide sadece bakmak için fakat oturduğum yer itibari ile direk görüp satın alma şansım yok. Muğla'dayım,internet aracılığı ile alışveriş yapabileceğim site konusunda yardımcı olabilirmisiniz?
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=75174 yardımcı olur sanırım[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yanlış linki vermişsin. sanırım şu olcaktı: http://forum.paticik.com/view.php?id=82779
cengizkhan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 'Sihir' yapım aşamasında,yabancı sitelerden alışveriş yapmak istemiyorum.Başka site varmı? Teşekkürler
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Opps... yanlış link vermişim bone sao.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yabancı sitelerden neden alışveriş yapmak istemiyorsun ki? türk sitelerinden daha güvenli olduğunu söyleyebilirim :) zaten Türkiye'de warhammer hakkında öyle ahım şahım birşeyler bulabileceğini pek sanmıyorum
Solgunadalet Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ya ben bu warhammer 6th edition rulebook kitabı çektim ama 38. sayfandan başlayıp sonlara doğru birden bitiyor.Ben shareaza dan çektim.Diyeceğim o ki kazada mazada da bu şekildemidir acaba yoksa hep aynı pdf mi?
cengizkhan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Yerli site yok yani? Warhammer.com daki hemen hemen,tüm çeşitlerin ülkemizde olduğunu biliyorım.Ben daha yeni başlıyorum,ihtiyaçlarımı karşılayabilirim sanırım.
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Orcs & goblins oynicaklara başlarken yardımcı olabilirim pmden.
cengizkhan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Teşekkürler,1 haftadır ırklar arasında boğuldum. Rüyalarıma girdi, Bretonnian veya Orc&Goblins arasında gidip geliyorum. Başlangıç kitlerini inceliyorum,yoksa orduyu tek tekmi kurayım? Örnek ordu kombinasyonlarından ordunun bütçesini çıkarmaya çalışıyorum vs. Özelden veya tüzelden her türlü öneri ve yardıma açığım. [email protected]
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bretonnian diyim ben, çok severim kendilerini :)
cengizkhan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bretonia starter kit hoşuma gitti,kırmızı kutu Orc'larda var içinde,sanırım onu alıcam, zengin bir pakete benziyor.Forumlarda işe yaramazda denmiş ama benim için sanırım şimdilik ideal.Boyayıp,hazırladığım 60*60 platforma koyana kadar dahada bilgilenirim. Geliştiririm nihayetinde... Sihir'de varmış telefonla konuştum,kargo ile gönderiyorlar.
Öne çıkan mesajlar