Marks08 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Arkadaslar bende Ultimaonline LOrd Blackthorn's Revenga war spherserver kuryomm 55i ama Kimse giremio internetten Acaba 55i degilde baska bi Versionumu war warsa sölermsnzz adini ve indirecigim Sitesinide Lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Sphere da sorun yok 1- ip ni doğru olduguna emin ol 2- internet baglantı paylaşımının kapalı olduguna emin ol. ip ni ögrenmek için mirc le bir server a gir. (irc.doruk.net mesela) //say $$ip yaz ip ni görürsün.[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 simdi isletim sistemin ne fln diyip sonra ipni bulmak icin yapcagin islemleri soylemek uzun is.. al gir asaidaki siteye orada yaziyor ip adresin. www.ipadresimne.com[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Sadece mirc acip $ip yazip Tab'a bassaniz da yeterli bu arada, ya da //echo $ip demeniz. Illa bir servera girmeye ve /say kullanarak millete ipnizi vermenize gerek yok.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marks08 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Pekii sonra deneri ama bi sorum daha war runuo nerden indirebilrimm ve Hangi Versiyonunu ayrica scriptini nerden bulabilirimm söylersenzz sewinirimmm..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Ben de biraz ararsan, yo ararsan demeyelim, bakarsan sevinirimmmmmm. Sticky var tepede. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=32820[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marks08 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Guardteam demissinki iNTERnet paylas1minin Kapali olduguna bak demissin nerden bakccam ve eyer öyle se Nasil accam internet paylasimini......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 C sağ tık paylaşım paylaşımı kapat...[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marks08 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Gremlin ben Kimim Bilionmu Marksman Yani Cans1n Naber ???Bi sorum war 51a server indirdim hangi client la gircem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar