Solgunadalet Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ben bunu tesadüfen shareaza da buldum ve baya bir bölümünü seyrettim.WB yapımı, DC karakterlerinin olduğu hoş bir yapım.İzleyeninniz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bi kac kere TVde izledim. hos baya. ama ben DC comics kahramanlarinin fazla hayrani degilim. (Teen Titans haric) Marvel'i tercih ediyorum genelde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Merak ettim bende internette bi araştırmak gerek.[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki: Burada herşey var ama bi kerhane yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solgunadalet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Aslın da iyidir ya DC wonderwomen,batman,superman,flash filan bana daha gerçekci! geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ben suanda izlemekteyim ve acayip sardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 dc nin de marvelın da hastasıyım. izleyecem uzun süredir ama dl bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yeni konu açmayayım dedim bunu uplayayım istedim :P abim justice league unlimited ikinci sezon dvdlerini gönderdi bi kaç gün önce, izledim hastası oldum sonra ilk sezonu komple çekeyim diye düşündüm de 2. sezon sadece 13 bölümken birinci sezonda bölüm bolluğu beni şaşırttı açıkçası 26 tane bulabildim de gittikçe gidiyor kaç bölüm yahu ilk sezon bileniniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 tamamı 56 bölüm olacaktı oldumu o kadar ama bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 kaç sezon var toplamda 3 mü ? ilk sezonda kaç bölüm var ki :D yazdıkça çıkıyor emule de fake olma ihtimali yüksek çekmeyeyim boşuna sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 http://www.tv.com/justice-league-unlimited/show/3914/episode_listings.html?tag=subtabs;list her turlu tv olayi icin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ilginç dvd kapağında season 2 yazıyor ancak sitede season 5 adı altında gösteriliyor 13 bölüm :P serinin son sezonunu izlemişiz ya insaf lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 miniminnacık-nova[dot]org da 12gblik tüm bölümler var çekilebilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 seedler çok kötü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar