Hardter Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 verıldıyse kusura bakmayın sımdı gordum buraya koyayım dedım[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ajhaha güzelmiş[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Hoş değil. Bunun başka versiyonu vardı,güzeldi o. Bunda terbiyesizlikten başka birşey yok[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion
metboy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 eheh güzel sallamışlar, daha önce verilmemişti sanırım.[signature][hline];;suitfly
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Hmm güzelmiş ama hafiften ayıpçı:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 olabılır hoşuna gıden arkadaslarda olucaktır ben sadece beyendım ve koydum
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 güzel olmuş[signature][hline]- Sauron is back Frodo - FUCK!!! http://www.isbank.com.tr/test.html
unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 birz kasmıslar gibime geldi[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 terbiyesizlik mi? bence güzel olmuş[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Collapser Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Gayet güzel valla.[signature][hline]Scorpio - Drive It Like You Just Stole It -
Arden Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ahahahaah mükemmel bişey :D[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Mantar, 09 Eylül 2005 15:13 tarihinde demiş ki: terbiyesizlik mi? bence güzel olmuş "Kadının içine girdi" kadar basit bir espri olabilir mi?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ahahaha güzelmiş. ps. Tamam çok ta güzel bi dili yokta. Herşeye de karşı çıkmayalım. :yapma:[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 :D yarildim...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bence de güzel bunlar hayatın gerçekleri,korunun beyler,lütfen![signature][hline]Büyük iyilikleri tanımak için, küçük kötülükleri tanımamız gerekir. J.J.Rousseau
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ahlaksız ama güzel. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Öne çıkan mesajlar