pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kesinlikle kimse oraya ceza için gitmez...gelince tadı kaçıyo...the cure için gidiyorum ceza küfür ediyo.... peh[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 mandoo 50 cent cıkmıştı ona niye bişey yapılmadı madem rock rap diye ayırıyosun[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 cewap için deil ama 50 cent var ceza var gozün yiyem[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 :) doru da rock konserinde rap söyleyen adamın ne işi var diye sorarlarsa[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 @Mandoo: baba adamı çağırırlar sahne alsın diye ve para verirler yaptığı işe karşılık olarak. Dolayısı ile söylediğin saçmalıktan öteye gidemiyor. Ayrıca okuma yazmanızın olmadığını düşünüyorum. Afişin üzerine hayvan gibi CEZA yazmışlar. Siz oraya Cradle of Filth dinlemeye gittinizde Ceza mı çıktı karşınıza! Adamın nerede çıkacağı belli. Yapamyın etmeyin, çocuk olmayın ya..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ne demek istiyon olm ırkçılıkmı yapıyon lan töbe töbeee... :-)[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ya bi ceza için festivalimi kaçıriim[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 aman bişey diyoruz da kimse tınlamıyor. dünyanın dj'i çıktı burn sahnesinde millet ceza'ya saplantı yapmış. ben eğlenmeye gittim , köpekler gibi de eğlendim.[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM [Bu mesaj Head tarafından 05 Eylül 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 insan gibi eğleniriz genelde.. gündem ceza dikkat ettiysen[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 oo pipodan feci bi cevap gelmiş?? :D bilemiyorum yani kavgada söylenmez..[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Rockncoke bir rock festivali degildir. bunu bir anlayin once. reggea sanatcilari gelince niye tepki gosterilmiyor madem, rock festivali de bu? yada burn cadiri? cesitlilik saglamasi icin cikartilan bir adam, begenmeyene zorla dinleyin diyen de olmadigina gore, kendi kendinize gazlanip sahnedeki adama hareket yaparsaniz gulunc olursunuz. neyse.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: pipo_14, 05 Eylül 2005 17:37 tarihinde demiş ki: insan gibi eğleniriz genelde.. gündem ceza dikkat ettiysen Ceza 2.. Yo yo yo[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 karargah ile cezanin arkadaslari kavga etti :D izledim bende lol[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bu arada ceza dediniz adam backstage'de herkese hal hatir sordu "ameleler" dahil. o kadar gruptan bi tanesi bile yapmadi bunu adamı dinlememe ragmen taktir ettim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 cezeya kotu demıyoruz ama yanlıs yer yanlıs zaman :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben son derece kötü diyorum..arabesk neyse repte odur..[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ana sahnenin bi rock sahnesi olarak kalması gerekiyodu bence. Rap, elektronik vs dinlemek isteyen de burn sahnesinde dinlerdi iste. Ceza'nın gelmesine laf etmemek lazım ama rockistanbuldaki gibi alternatif sahnede cıkması lazımdı. Ana teması rock olan bi festivalin ana sahnesinde bi rap grubunun cıkmaması gerekir. Ama degildir ki bu festival tamamen rock festivalidir. Degil, cunku burn sahnesinde sabahtan aksama kadar elektronik muzik vardı. İstemeyen gitmedi dinlemedi, ceza'nın da orda olması gerekiyodu iste.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davidoff Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 evet cezanın ne işi var rockcıalrın arasında.Sen gıt kardeşim almanyada konserlerını falan ver ne işin olur senın rockn coke da:D.(Ceza sahnedeyken mıllet kufur edınce ceza şu tepkıyı vermiş : Siz gıdın yan tarafa kırac halk konserı verıyor falan demıs :P:P[signature][hline]Kimsesizim Hısmımda Yok Hasmımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kıraç muhabbeti duymadım da, "burada dinleyenler dinlemeyenlerden fazla saygı gösterin" ve "biz rock'a saygı duyuyoruz" gibisinden bisiler hatırlıom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 duymasın bi de rock festivalinin ortasında:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ceza'yı sevmem + Rock konserlerinde ne işi var onun ya ?[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 valla kimse bilmio, herif cıkınca herkes dağıldı zaten ana sahneden :) mola gibi bişey oldu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Dojorel, 05 Eylül 2005 17:27 tarihinde demiş ki: zavalli buluyorum hareket cekenleri. ceza gelin beni izleyin demiyor kimseye, mecbur degilsiniz yani. isteyen dinler, istemeyen gider keyfine bakar. ne dinlerim ne hareket cekerim yani. adama bu kadar hak vermemistim. aynen bunu buradaki post atan kullanicilarinda okumasi lazm '' bazilari '' BEGENMİYORSAN , İSTEMİYORSAN NE KOTULEYİCİ LAF KULLAN , NEDE HAKARET ET , SEN BURDA CEZAYA HAKARET EDİNCE KİMSENİN GOZUNDE NE BİR YERE GELİRSİN NEDE BİRSEY OLUR ! . sevmiyorsan , istemiyorsan attigin postta , ceza ile ilgili salak sulak konusma , ama yapici ve eleştirisel yorum yap. lafim bi bok bilmeden burda gaza gelip cezaya manasizca ve aptalca , belkide burdaki bi kac kişinin gozune gircem , cıkıntılık yapcam heveside olabilir , LAF ATMAYIN.[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity [Bu mesaj Impressive tarafından 05 Eylül 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yok wc de bende muzik yapiyorum v.b bunedir ya allah aşkına , espri olarak algilayanlari alkişlamak lazm bence. burda başka kimse sizin dinlediginiz muzik turundeki sanatcilara boyle seviyesizce , aptalca bir şey demiyor . siz neden boyle seviyesizlik yapiyorsunuz.[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 sen capsinle baya bi kişinin gözüne girdin, baya bi cıkıntılık yaptın bence, adam olunmuyor caps le yazılarak öte yandan, ana sahnede rockla alakası olmayan tek performans ceza nınki idi, o açıdan da protesto etmeyi dogru buluyorum[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar