Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gunz online ping sorunu

Sphere

Öne çıkan mesajlar

4 kişilik acıyorum zaten.Sadece 2 kişi oynuyoruz.Arkadaş bizim evin 1 sokak ilerde oturuyor.Ama niye lag oluyor ? Ping 999 tepesinde bi resim cıkıyor öyle duruyo.Onun makınadada benim 999 ping gösteriyo.Bende 512 adsl.Onda 256 adsl.BU SORUNU nasil çözücez ?[signature][hline]Caglarus
Sosyal ağlarda paylaş

bu olay starcraft tada oluyordu sanırım :P öle bağlantılar çakışıyor oyunun ana makinesine bğlantı filan gönderiyor size geliyor 2x yabancı olduğu için daha çok lag oluyor ehehe :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

işte sorun aynı porttan girmenizden dolayı oluyor gibi bişi ^^ bende bilmiyorum tam ama bundan dolayı olabilir :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende aynı sorunun biraz daha kötüsü var hangi oyuna girersem giriyim 2 kişi bile olsa hep kafalarında bi işaret çıkıp ping 999 oluyo daha hiç oynayamadım 1 haftadır böle oluyo.. 256k adsl var sn'de 30kb download yapıyorum.. Ama agent not available yiyorum büeee imdat!! Napıyım??[signature][hline]
Mana alassë equë inyë Turk!!!
K.S.D.M.P.A.L

The_hodja, 26 Ağustos 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
Helaaal

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...