Sphere Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 arkadaşlar ben arkadaşımla beraber oynıyamıyorum.Ikımizde Uşakdan baglanıyoruz.Ama niye pingler 999.Ikımizde aynı şehirdeyiz ama ping 999.Ne olcak bu sorun böyle ?Oynıyamıyacakmıyız beraber.[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Serveri 4 kişilik açın.4 kişinin üstünde olan serverlarda oynanmıyor.Öehh bi süreden sonra bayıyo bu oyun yaf.Lagıyla ayrı uraşıyon leveliyle ayrı.Sildim Pc den.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 4 kişilik acıyorum zaten.Sadece 2 kişi oynuyoruz.Arkadaş bizim evin 1 sokak ilerde oturuyor.Ama niye lag oluyor ? Ping 999 tepesinde bi resim cıkıyor öyle duruyo.Onun makınadada benim 999 ping gösteriyo.Bende 512 adsl.Onda 256 adsl.BU SORUNU nasil çözücez ?[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bu olay starcraft tada oluyordu sanırım :P öle bağlantılar çakışıyor oyunun ana makinesine bğlantı filan gönderiyor size geliyor 2x yabancı olduğu için daha çok lag oluyor ehehe :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Yaw offf ya başka yerden denesek aynı sorun olurmu? Cafeden girmeyi denesek aynı sorun olurmu ki? Ne güzel kapışcaz arkadaşla .[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 işte sorun aynı porttan girmenizden dolayı oluyor gibi bişi ^^ bende bilmiyorum tam ama bundan dolayı olabilir :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Farklı telefonlardan baglanıyoruz.Onun bilg. le benim bilg. arasında bi baglantı yok.Farklı bir port tan baglanmak icin ne yapılır :) [Bu mesaj Sphere tarafından 06 Eylül 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ping istemiyorsanız kendi oyununuzu kendiniz kurun 4 kişilik yapın. İstediğiniz harita ping yok ne güsel di mi:) valla ben çok lvl atladım böle tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sonra portun ayrı olması için baya bi uzak olman lazım zannedersem siz alın uzileri gerçekte kapışın daha zevkli mi olur acaba?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Kendimiz kuruyoruz hattta private kanal acıyorum.O giriyor 4 kişil acıyorum oynuyamıyoruz yaaa ufff ya.Böyle oyunu ben napayım arkadaşlarımka kapışamadıkdan sonra ben napcam.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bende aynı sorunun biraz daha kötüsü var hangi oyuna girersem giriyim 2 kişi bile olsa hep kafalarında bi işaret çıkıp ping 999 oluyo daha hiç oynayamadım 1 haftadır böle oluyo.. 256k adsl var sn'de 30kb download yapıyorum.. Ama agent not available yiyorum büeee imdat!! Napıyım??[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L The_hodja, 26 Ağustos 2005 20:39 tarihinde demiş ki: Helaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 aynı problem bende de var yok mu cozumu?firewall dan mı oluyor bu.oyuna giripte kimseye bisey yapamamak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kablonet olup bu sorunu yaşayan var mı aranızda?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Önceden olmuyordu.Son patch den sonra herkeste olmaya başladı.Bence fazla kasmayın.Patchle ilgili bişey. Boşverin bu oyunu.Bi süreden sonra sıkıyor zaten.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar