Queen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 İlk olarak sitenin head kısmına bu kodları ekliyoruz tabi ilk önce imageleri yapıyoruz veya indiriyoruz. Evet spoiler yapmak icin gerekli html kodumuz şöle(edik yapıyoruz tabi): said: style="color:black">Başlık: id='spo22891021_1'>yazılar buraya Altına da patiye link vererek teşekkür ediyoruz büyük harfle. Bu kodlar patiden çalıntıdır.Eğer bi sakıncası varsa sözür diler ve topici simenizi rica ederim.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and NullificationOkuzumTruck'tım ben aslında.Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Hemen kullanılası bir öğreti daha.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Evet ikinci spoiler icin o kodlar var onların sonundaki _1 i _2 yapın bunlar sanıyorum mesaj idlerine göre ama emin deilim[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 biraz sorun var sanırım şöyle bir değişiklik yaptım sorunsuz çalışıyor şu an... [spo1=Kod] style="color:black">Spoiler: id='spo21787241_1'>MESAJINIZ BURAYA[/spo][signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kod da bi sorun yokmuş kusura bakmayın buraya ekleyince sadece biraz değişiklik oluyo onu da halledersiniz bi kaç yere kendiliğinden boşluk koyuyo[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Önemli değil neyse[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar