unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kısa bir hüzünden sonra geldim geri döndüm sana seviştin mi değiştin mi beni yeni bir umutla kimbilir kimler aklını çeldi gördüğüne sevinmedinmi beni kimbilir kimler aklını çeldi gördügüne sevinmedin sen beni 3 günlük ayrılıkta neler neler değişti unutulmuş muydum alısıyor muydun yavaş yavaş yokluguma beklenmiyormuydum kalbini mi yordum bunca iş güç arasında söyle bari son soz olsun kızmam bundan sonra sana dostuz artık geçmiş olsun anlat saklama ne varsa kimbilir kimler aklını çeldi gördüğune sevinmedin mi beni kimbilir kimler aklını çeldi gordugune sevinmedin sen beni 3 günluk ayrılıkta neler neler değişti unutulmuşmuydum alışıyor muydun yavaş yavaş yokluğuma beklenmiyor muydum kalbini mi yordum bunca iş güç arasında ------------------------- çok guzel yazmıs metin ozulku yaa...cok guzel bi sarkı[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 öss ye kasarken bunu dinliyordum masa lambamı açar oda ışığını kapar matematik testi çözerdim ahhh ahhh[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
Öne çıkan mesajlar