Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A3 sportback mi? yoksa bmw 116 mı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ablam kendine araba alcakta arada bende kullancam o bu iki araba arasında kararsız kaldı. Ben a3 taraftarıyım ama bmw gibi bi otomobilide elimin tersiyle itemiyorum. acaba özellikleri bakımından hangisi diğerinin önüne geçer
Mesaj tarihi:
her yönüyle sportback
bmw'nin tek iyi ozelligi arkadan itisli olmasi ama 1.6 motorda arkadan itis cok guc kaybi demek.
[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.

[Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 03 Eylül 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bmw>audi nasil mantiktir ya kime gore neye gore??

ha Turkiye'de en cok merso satilir sonra bmw, audi de son yillarda cok satmaya basladi.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Mesaj tarihi:
a3[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
sadece arabanın bi görüntüsüne bakınca çok rahat karar verilebilir. bmw>audi gibi birşey yok sadece türkiyede daha popüler bmw o da marka meraklısı toplum olduğumuz için. Yoksa bmw audi kadar iyi de olsa son derece kazık bir marka. Bmw'nin 1 serisini çıkarma sebebi audi'ye rakip olabilmek içindi fakat yaklaşamadılar bile....
Mesaj tarihi:
Ben iki arabaya da baktım. Hatta debelenmelerime buradakilerin çoğu tanıktır. İki araç yaklaşık aynı paraya.

A3 açık ara döver, 1.16 yanına yaklaşamaz.[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
said:
Chitzkoi, 05 Eylül 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
BMW nin pervane görünümlü logosu bile 10 tane a3 eder lan...

Tartışma bitmiştir benim için. Marka fanatikliğinden başka birşey değil yaptığın. Ne zaman istatiksel verilerle gelirsin o zaman tartışırız bakalım bmw kaç tane audi ediyor.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Mesaj tarihi:
marka fanatikligi degil olay bence. Arabalar istatistiklere gore alinmaz. Tipine gore alinir MARKAsin gore alinir. Yani marka fanatikligi yapma lafi cok sacma. O zaman herkes japon arabalarini alsin audi bmw nin yari fiyatina essek gibi ozellikli arabalari var.
Mesaj tarihi:
burda birisi hyundai>audi, bmw gibi birsey deseydi cevap bile yazmazdim zaten.
konu alman arabalari ve arkadas iki arabayi kiyaslayin demis hangi markanin fanatigisiniz dememis. Yoksa ben de Mercedes fanatigiyim C serisine param yetmedigi icin Audi sahibiyim. Bmw'yi de birkac modeli disinda fazla sevmem de bunlar burda yazilacak seyler degil.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Mesaj tarihi:
bmw 1 gibi tipsiz a3'e özenilip çıkartılmış bi arabaya hala 10 tane audi eder diyenlere diyecek bir lafım yok. Sırf bmw diye bu kadar bi fanatiklik görmedim 5 para etmez tipsiz arabalarını bile göklere çıkartıyorlar. bmw x5, 6 serisi ve 7 serisi dışındaki tüm arabaları rakiplerine göre baya geride kaldı. Mercedes E serisi ile audi a6 şuanda 5 serisine göre çok daha öndeler. M5i çıkarması bmw'nin genel pazar kanısını hiçbir şekilde değiştiremez. Yeni 3 serisi zaten yılların en büyük hüsranı denebilecek kadar kötü. O tipsiz arabaya bmw fanatiği dışında kimse para vermez. C serisi 2ye katlamış satışları ve a4 de yeni 3e göre kat kat başarılı yapılmış.
Mesaj tarihi:
cok afedersın yenı a4 u kullandın mı? peki yeni bmw 3u?

bmw 3 serisi a4 u on kere katlar. Tamamen sallamasyon yazma bari.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:

Önden çekiş vs arkadan itiş olayı bence bu. A3 ün de 1 serisinin de seven var sevmeyeni var. Görecelidir bu. İkisinin de donanımı yeterli. Yanlamak istersen alırsın 1 serisi. Şaft tüneli olmasın rahat rahat oturalım 5 kişi dersen A3.

Bu da var tabi :lol:

Mesaj tarihi:
iyi de benim a3te o şaft tüneli var gibi sanki
şaftın olmadığını biliyorum ama benim de garibime gitti orada öyle bir çıkıntının olması, araç önden çekişli ama ortada eşşek kadar yükselti var, şaft olsa ondan daha yüksek olmazdı

ha tabi 3 kapı değil 5 kapı benimki, belki ondandır, 3 kapıda o yükselti var mı dikkat etmedim orasına[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
said:
onlyreal, 06 Eylül 2005 01:10 tarihinde demiş ki:
cok afedersın yenı a4 u kullandın mı? peki yeni bmw 3u?

bmw 3 serisi a4 u on kere katlar. Tamamen sallamasyon yazma bari.

çok afedersin de adam zaten a4 üle 3 serisini kıyaslamamış ki? iyi okuduğuna emin misin yazılanları? işte bu tür yorumlar ve başkalarının fikrine "sallamasyon" demeler işi fanatizme götürüyor gibime geliyor

şimdi biri çıkıp dese ki ben ikisini de kullandım hayır audi 10 kere katlar dese hadi ordan mı diyeceksin? beğeniler farklı olabilir niye illa tek bir doğru olmak zorunda ve gerisi sallamasyon olmak zorunda ki ?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
  • Yeni Oluştur...