elektrot Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 http://www.nethaber.com/?h=28515 "Karikatürde rakibin kalbinin çıkarılması karşısında yaşanan sevinç ile başörtülü bir kadının taraftarlar arasında resmedilmesi dikkat çekiyor."[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! [Bu mesaj elektrot tarafından 08 Eylül 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yahu "gönlünü almak" deyimini dogrudan tercüme etmişlerdir korkmayın :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Kuyruk acısı işte naparsın[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 kuyruk acısımı :D:D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Futboldaki değil :) Savaşlardaki falan[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Türkler ise karşı takımın halen atmakta olan kalbini yerinden çıkarıp yemek için nasıl can attıklarını gösteren marşlar okur" deniyor. O.o valla hep önce öldürüp sonra yiyodum ben kalpleri ama.. aradan kaçmış heralde 1-2 tane.[signature][hline]black sheep black sheep, have you any wool? [Bu mesaj Saeros tarafından 08 Eylül 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Saeros, 08 Eylül 2005 22:00 tarihinde demiş ki: Türkler ise karşı takımın halen atmakta olan kalbini yerinden çıkarıp yemek için nasıl can attıklarını gösteren marşlar okur" deniyor. O.o valla hep önce öldürüp sonra yiyodum ben kalpleri ama.. aradan kaçmış heralde 1- tane. Öyle değil mi stadlarımızda ? Bıraksan karşı taraftan birini tribüne kesin ölür yani..[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ölüye de saygımız var en azından canım, kalbini yemiyoruz mesela.[signature][hline]black sheep black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Loot yapıyolar ya cesetlere daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 "Her milletin kendine has bir tezahürat şekli vardır. Almanlar alaycı ve kabadır; İspanyollar kendi takımlarını ateşleyecek sözler söyler; Türkler ise karşı takımın halen atmakta olan kalbini yerinden çıkarıp yemek için nasıl can attıklarını gösteren marşlar okur" ahah çok komik olmuş be.büyücümüyüz lan biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 indiana jones gelip dovmesin bizi?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ben kale arkasından flame strike atıyorum[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ben her maça awp ile gidiyorum en az 3 tane indiriyorum yaayaaa.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Öehh abartmışlar... 2-3 tane psikopat vardır da türkler o marşları kalp söküp yemek için değil kendi takımlarını gaza getirmek için söyler Bide son bikaç yıldır o marşları üstü kapalı bi şekilde ana avrat küfür etmek için kullanıyolar:D Ama o yamyamlık işini biz yapmıoruz yani:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Apache, 09 Eylül 2005 08:13 tarihinde demiş ki: ben kale arkasından flame strike atıyorum öeh Chain Lightening le yardım edem mi ?[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Dogru biz sadece 7 sülalesinde cinsel iliskiye girmedigimiz (kadin/erkek farketmez) insan birakmiyoruz.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar