Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadınlara Futbol Eğitimi ve Kalp Söken Türkler

elektrot

Öne çıkan mesajlar

http://www.nethaber.com/?h=28515

"Karikatürde rakibin kalbinin çıkarılması karşısında yaşanan sevinç ile başörtülü bir kadının taraftarlar arasında resmedilmesi dikkat çekiyor."[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!

[Bu mesaj elektrot tarafından 08 Eylül 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Türkler ise karşı takımın halen atmakta olan kalbini yerinden çıkarıp yemek için nasıl can attıklarını gösteren marşlar okur" deniyor.

O.o
valla hep önce öldürüp sonra yiyodum ben kalpleri ama.. aradan kaçmış heralde 1-2 tane.[signature][hline]black sheep black sheep, have you any wool?

[Bu mesaj Saeros tarafından 08 Eylül 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 08 Eylül 2005 22:00 tarihinde demiş ki:
Türkler ise karşı takımın halen atmakta olan kalbini yerinden çıkarıp yemek için nasıl can attıklarını gösteren marşlar okur" deniyor.

O.o
valla hep önce öldürüp sonra yiyodum ben kalpleri ama.. aradan kaçmış heralde 1- tane.
Öyle değil mi stadlarımızda ? Bıraksan karşı taraftan birini tribüne kesin ölür yani..[signature][hline]TruthAndJustice
:horace: :horace:

_NoelBaba_ at the back ..
Sosyal ağlarda paylaş

"Her milletin kendine has bir tezahürat şekli vardır. Almanlar alaycı ve kabadır; İspanyollar kendi takımlarını ateşleyecek sözler söyler; Türkler ise karşı takımın halen atmakta olan kalbini yerinden çıkarıp yemek için nasıl can attıklarını gösteren marşlar okur"
ahah çok komik olmuş be.büyücümüyüz lan biz
Sosyal ağlarda paylaş

Öehh abartmışlar... 2-3 tane psikopat vardır da türkler o marşları kalp söküp yemek için değil kendi takımlarını gaza getirmek için söyler

Bide son bikaç yıldır o marşları üstü kapalı bi şekilde ana avrat küfür etmek için kullanıyolar:D

Ama o yamyamlık işini biz yapmıoruz yani:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...