Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight Empire a Girdim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler ben masaüstündeki Ko yu actım orada 1928 patchi dowloand ediyor böyle yapsamda Olur değilmi???

Su kopyalama isinide nereden yaptıgınızıda anlatırmısınız ?[signature][hline]Name:tovucu
Level:57
Clan:OSMANLI
Paper Mage Flame/Ice
Srvr:Beramus
Mesaj tarihi:
elimde elixir +6 var üstümdekiler full hp diye harpye 300 vuruyorum en fazla bu ne ya full mp takmamız lazım k.e de offfffff offfffff 2 set yapmak gerek çok kötü olmuş ya[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Nation: Karus
Lvl: 5x
np:6xxx
Clan:InTouChaBl3
Server: diez
Mesaj tarihi:
sen kötü olmuş diyon da, launcherdan dL yapıyordum kuzen ben kahvaltıdayken bilgisayarı kapamış :( şimdi tekrar yüklicem ama flashgetten hata veriyor diye vazgeçtim bıktım:) launcherdan tekrar yapmaya çalışıyorum download.download bilmem nereleri diyor ne halt edicez bilmiyom :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Mesaj tarihi:
said:
Diablo_Angel, 07 Eylül 2005 10:24 tarihinde demiş ki:
[spo1=Alıştıgımız Hatalar][/spo]

alıştık artık bunlara ilk gün olur böyle şeyler ama daha ne hatalar verdi bi bilseniz :D current zone,server -1,hackshied,vs.vs. anca düzeltirler bunu

beta da duzeltmeleri gerekmio muydu :D:D[signature][hline]Nick:Treador
lvl: 5x :)
Clan: OSMANLITM
Np: sorma bile :(
kukry+6/60 satılır beramusta detaylar için ÖZEL msj atın :D
Mesaj tarihi:
niye yüklüyozki :d
sadece haritalar daha renkli diyemi[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm...
Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
Mesaj tarihi:
Patch indirme işlemi tamamdir ama patchden sonra auncher hala ftp server hatasını tekrarlıyo. Normal midir? Knight.exe den zaten cıxx. girilmiyo. Hackshield hatası 15 dakikadır.
Bunaldım.. böörkkk die çıkarıcam şimdi.
Mesaj tarihi:
ben en iyisi bi healer alıp harpy kesem belki mirage duser tabi girince :D:D[signature][hline]Nick:Treador
lvl: 5x :)
Clan: OSMANLITM
Np: sorma bile :(
kukry+6/60 satılır beramusta detaylar için ÖZEL msj atın :D
Mesaj tarihi:
ya bende coonect connec server hatası verio launcherdan yapıncada patch indirio ama izin vermiorum uzun sürüo napcam.linktekileri indirip çoktan yapıştırdım yarım saat önce falan.napcam bi ayrdım ein sizdede conect connect update server çıkmışmıydı
Mesaj tarihi:
yandık ya itemi olan yaşadı fiyatlar düşçekmiş afedersiniz ama b.k düşçek
adamlar unique itemleri (örnek kekuri ring ) +5 yapmış pfil de anvilin başındaydı
şimdi bizde unique takılar yok külliyen batarız adamlar ROL u şimdi 10 gb yemi satar çiçek böcek satar o ROL +6 olduktan sonra 564651564564654 para isteyebilir ki adamlar yaşadı
gm ler diyoki herkezde item olucak alın o wood staff +8 i sokun bi tarafınıza demek var parayı bastırana kim ne +8 ROL lar +8 ROM lar vericek bu gm ler bence KE yalan olur
[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares
Lvl : 62
NP : 67xxx
Job : Arch Mage (paper)
Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.

[Bu mesaj JoeyRamone tarafından 07 Eylül 2005 11:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahahaha :D koptum pohaha :D

ya diabloangel linki pmye atar mısın yine baştan başlıcam ama kaç yüz tane topic açıldı bulamıyorum nerede :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
  • Yeni Oluştur...