Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maraton başladı!! :( Dershane Çilesi Çeken Arkadaşlar Buraya...

crysania

Öne çıkan mesajlar

said:
crysania, 31 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
ewet hem de nası...ama alışmak ve kabullenmek zorundayım çnkü okul zamanı 3 gün staj 2 gün okul 2 gün dershane yapıcam :S

öyle diyorsun da bizim bir arkadaşımız vardı kendisi üni 2. sınıfta üniversite sınavına girdi. baktım diyor ilk tadı stresi yok bende öyle üniversitedeki herhangi bir vize gibiydi. kazanma derdi yok bişey yoktu. ayılanlara bayılanlara baktım onları görünce stres olurdum o bile olmadı.. sınavımı yaptım bi de erkenden çıktım ooh diyor.. kendisi tekrardan girdiğinde Eskişehirde Anadolu üni de okuduğu bölümün aynısını Boğaziçinde kazandı[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

benbim gibi yapın.. yatın uyuyn eğer ki rahat bir hayat istiyorsanız.. iyi bir okuldan mezun olmak istiyorsanız.. yatın uyuyn ve gelin İİBF Marmara Üni Alcatraz Yerleşkesi.. yoklama yok.. dersler akşam (ikinci öğretim) fazla efor sarfetmenize gerek yok.. hocalar iyidir sordunmu cevaplar sömürebilirsiniz..

ama bunun da bir karşılığıvar.. mına ko tüne ko.. yerleşkemiz yok.. böyle 1 dönümden de küçük nbir alana lise kurmuşlar anasını satiim sonradan üniversiteye çeirmişler.. ulan bir okuun eğitimi güzel olucak diye yerleşkesi mi iğrenç olacak hayvan herifler.. bak çok sinirlendim şimdi[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

ay kesinlikle katılıorum hele de ewe verilen tonlarca yaprak testler yanında ekstra dergi ve soru bankaları ömrümü yedi daha 3 haftadan...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
---------------------------------------------
msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...