Chuck Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Cıkıslar zevklide akşamın 7 sinde olunca kasıo biraz :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: crysania, 31 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: ewet hem de nası...ama alışmak ve kabullenmek zorundayım çnkü okul zamanı 3 gün staj 2 gün okul 2 gün dershane yapıcam :S öyle diyorsun da bizim bir arkadaşımız vardı kendisi üni 2. sınıfta üniversite sınavına girdi. baktım diyor ilk tadı stresi yok bende öyle üniversitedeki herhangi bir vize gibiydi. kazanma derdi yok bişey yoktu. ayılanlara bayılanlara baktım onları görünce stres olurdum o bile olmadı.. sınavımı yaptım bi de erkenden çıktım ooh diyor.. kendisi tekrardan girdiğinde Eskişehirde Anadolu üni de okuduğu bölümün aynısını Boğaziçinde kazandı[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mef var mı beşiktaş şubesi ?[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 arkadaslar kadıkoy detay dersanesine giden varmı?[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 lan bide sts cıktı başımıza oufff[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ahah hiç saLLamadım ben dersane feLan waLLa.. son senem ama yine tınLamadım.. rahatım yine her zmn oLduum gibi :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 gene mi dershaneci gençlik.. Alla alla ne var şu ünide be. Bakın gene 3 Ekimde açılıyor püff...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 herkesin ayrı derdi var işte![signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 kadıköy uğur yok mu ya :/[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya işte bnm arkadaşım orda okuo eşit ağırlıkta bu hafta sabahcı ...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BartSimpson Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 çok zoooooorrrrrrrrrrrrrrrrrr çok[signature][hline] :tup: kıraç :tdown: ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 moral ver morallllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 benbim gibi yapın.. yatın uyuyn eğer ki rahat bir hayat istiyorsanız.. iyi bir okuldan mezun olmak istiyorsanız.. yatın uyuyn ve gelin İİBF Marmara Üni Alcatraz Yerleşkesi.. yoklama yok.. dersler akşam (ikinci öğretim) fazla efor sarfetmenize gerek yok.. hocalar iyidir sordunmu cevaplar sömürebilirsiniz.. ama bunun da bir karşılığıvar.. mına ko tüne ko.. yerleşkemiz yok.. böyle 1 dönümden de küçük nbir alana lise kurmuşlar anasını satiim sonradan üniversiteye çeirmişler.. ulan bir okuun eğitimi güzel olucak diye yerleşkesi mi iğrenç olacak hayvan herifler.. bak çok sinirlendim şimdi[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 babacumla aynı duyguları paylaşıyorum[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 her hafta 2 sınava giriyoruz (180 soruluk öss + 90 soruluk öys) ayıp ama yeter artık[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ay kesinlikle katılıorum hele de ewe verilen tonlarca yaprak testler yanında ekstra dergi ve soru bankaları ömrümü yedi daha 3 haftadan...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar