nameless Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 alansın kaplansın başarırsın[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Aghrazt lvl ?? Orc Shaman - Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: nameless13, 30 Ağustos 2005 14:57 tarihinde demiş ki: alansın kaplansın başarırsın Way be ben neymişim saolasın :-p[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 gaz istion ha yaklaşık 8 ay sonra canın saulsun veya hayırlısı boyleymiş sozlerini duymak istemiosan otur calış[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: tellos, 30 Ağustos 2005 15:01 tarihinde demiş ki: gaz istion ha yaklaşık 8 ay sonra canın saulsun veya hayırlısı boyleymiş sozlerini duymak istemiosan otur calış abi napıon sen ya yüreğime mi indircen snn canıma kastın mı varr ahh kalbimm sızlıo eyvah gitttim gidiommm şaka bi yana harbi çalışcam bu lafları cidden duymak istemiyorummm .....[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yaa anla işte 2 aydır ruyamda soluyolar bu sozleri bana :([signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ya bu kadar stres yapma bence tmm bende duymak istemiyorum bu sözleri ben de snnle aynı durumda hatta bi sürü gençle aynı durumda hazırlanıorum ama bu kadar etkisi yok üzerimde yenmeye çalış ya çok kötü sınaw anına da etki eder bu ya :s[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 napyım abi cıkmıyokı aklımdan[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ya bunun bi çaresi olması lazım atlatman lazım sonuç itibariyle klasik olucak ama dünyanın sonu deil ucunda ne ölüm var ne de ceza olması gereken olucakk sadece hayatını ele geçirmesine seni bi nebze yok etmesine izin verme bnce...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 YARIS ATIMIYIZ BIZ YAAA OF BI SENE SADECE TEST COZEREK GECCEK ZATEN NASIL OLDU BILMIYORUM AMA PROJE SINIFINA DUSMUSUM GARIP COCUKLARIN ARASINDAYIM OF ALLAH MEBI BIDIGI GIBI YAPSIN BEN TEST COZMEYE GIDIYORUM 1 SENEDE COZCEM ARADA SIRADA PATIYE UGRARIM ARTIK OFFFFFFFF HERSEY 1 SENE ERTELENCEK ALLAH MEBI TEKRAR BILDIGI GIBI YAPSIN KOCA BI GENCLIGI CURUTTULER HEPSININ HAYATINDAN 2 GUZEL SENE(BELKIDE EN GUZEL SENELER HEMDE) CALDILAR ALLAH HEPSINI BILDIGI GIBI YAPSIN EMI BIDE SIMDI BASIMIZA OYS B.KU CIKTI BIDE BUNUNLA UGRASCAZ YAAA ps:oh be _ö_mi döktüm rhatladin[/smal][signature][hline]kalbi olanlar tıklamasın biraz fazla efsanevi bir topic MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) [bu mesaj duende tarafindan 30 Ağustos 2005 10:43 tarihinde değiştirilmeye çalışılsada mesaj kendini çok pis savunmuş ve başarısız olunmuştur] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: duende, 30 Ağustos 2005 15:18 tarihinde demiş ki: YARIS ATIMIYIZ BIZ YAAA OF BI SENE SADECE TEST COZEREK GECCEK ZATEN NASIL OLDU BILMIYORUM AMA PROJE SINIFINA DUSMUSUM GARIP COCUKLARIN ARASINDAYIM OF ALLAH MEBI BIDIGI GIBI YAPSIN BEN TEST COZMEYE GIDIYORUM 1 SENEDE COZCEM ARADA SIRADA PATIYE UGRARIM ARTIK OFFFFFFFF HERSEY 1 SENE ERTELENCEK ALLAH MEBI TEKRAR BILDIGI GIBI YAPSIN KOCA BI GENCLIGI CURUTTULER HEPSININ HAYATINDAN 2 GUZEL SENE(BELKIDE EN GUZEL SENELER HEMDE) CALDILAR ALLAH HEPSINI BILDIGI GIBI YAPSIN EMI BIDE SIMDI BASIMIZA OYS B.KU CIKTI BIDE BUNUNLA UGRASCAZ YAAA ps:oh be _ö_mi döktüm rhatladin[/smal] tmm abi çok dertlisin haklısın değiliz yarış atı ve bnm de zaten öle görülmeye hiç niyetim yok hayatımı erteleyemem çalışmam gerektiği kadar çalışıcam onun gerisi beni bağlamazzz...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ne kadar çalışmam gerektıgını bi bilsem:)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 :D soru tiplerinde neler yapman gerektiğini bilecek kadar ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 işte o kadarı sankı yetmiycekmiş gibi gelyo insana kasıldıkca kasılıyon[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Yeter merak etme ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bütün yaz dershaneye gittim...ben alıştım sizde alışın...ben konuları 2 kere bitirmişken siz 1 kere bitirmeye kasıcaksınız ya..acıyorum size :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 olm sen yine bi baltaya sap olamazsın , dost değil de arkadaş acı söyler diyim ben. :9 valla utandır beni gök , helal olsun derim.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Mandoo, 30 Ağustos 2005 15:55 tarihinde demiş ki: bütün yaz dershaneye gittim...ben alıştım sizde alışın...ben konuları 2 kere bitirmişken siz 1 kere bitirmeye kasıcaksınız ya..acıyorum size :D bişi sorucam hangi lisedesin ??[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 genç nüfusunu eğitim öğretimden soğutmaya çalışan tek ülke türkiye'dir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Saeros, 30 Ağustos 2005 15:58 tarihinde demiş ki: genç nüfusunu eğitim öğretimden soğutmaya çalışan tek ülke türkiye'dir heralde. Kesinlikle katılıorum buna..[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: crysania, 30 Ağustos 2005 15:58 tarihinde demiş ki: said: Mandoo, 30 Ağustos 2005 15:55 tarihinde demiş ki: bütün yaz dershaneye gittim...ben alıştım sizde alışın...ben konuları 2 kere bitirmişken siz 1 kere bitirmeye kasıcaksınız ya..acıyorum size :D bişi sorucam hangi lisedesin ?? kadir has neden sordun?[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ee o zaman durumuna bayağı bi üzüldümm konular ikiye katlandı ruhi hal durum u vakiye kötü 2.kısım kazık kolaylar gele bn anadolu meslekteyim 195 dkkda 120 soru yapıcam ondan sordumm :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Madcat, 29 Ağustos 2005 20:33 tarihinde demiş ki: ulan daha 2 . haftadan ağlıyor musunuz be? yazıklar olsun. ayın 15inden beri pazar günleri hariç hergün gidiyorum ve gıkım çıkmadı. bu 88 tayfası kadar sorunlu kimse yok... Bu sene paticiğin çok çekeceği var bunlardan.. Aynen Bendeee... =) ki bide madcat zavallım ort yükseltmelere girdi kolaymı ikisi bi arada.?? çıkmasın gıkınızzz ona göree .... :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bırakmamak lazım ort. yükseltmeye.bakınız , ben.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 valla benim 5 sınavım vardı..almancadan kalmışım ingilizceyi fiziği edebiyatı vermişim..kimya olduk ama bok gibi geçti.. bu arada öys olması bizim için çok daha iyi oldu ama siz hala anlamamışsınız durumu..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 valla bnce de ii oldu bn 120 soruyu 195 dkkda yapıcam :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar