asas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bır kıza asık oldum ya hemde delıce ama sadece msnden konusabılıyorum reeeldede tanıyorum kendısını fakat okul acılınca herhalde gorusuruz herhalde..Yalnız bende bı mallık var..Hayatımda 2. kez asık oluyorum(hoslanma fln dııl)..Ama nedense ben sadece sanalda kralım yanı msnde konusabılıyorum..Okul basladıgında konusamıyacagımı bılıyorum..Cunku daha gecen tam cesaretım geldı dedım eskı dersanemden bır kızı gordum bugun ve konusamadım ole hede hodo kaldım ya...Nedır bu benım kızlarla konusamama hastalıgım..Msnde baya yazıyorum ama gorunce kalıyorum ole..Manyak asıgım ılkını elımden kacırdım ..Ve unutmak hıcde kolay olmadı 5 ayın sonunda bu kızla unuttum..Bunuda kacırırsam cıldırırım....Fena asıgım...Gecer demeyın bana operım...Hayatımda bır kez bıle ılgı cekmeye calısmadım bırıne karsı fakat ılk defa aptal sebepler uydurup kıza mesela kendımı acındırıyorum mesela kalbım agrıyo dedım gecen ..BIlmıyorum nıye yapıyorum ama hosuma gıdıo :)..Galıba ben uctum ya.Of ya gene umutsuz ask olmasın nolur ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: asas, 07 Eylül 2005 20:59 tarihinde demiş ki: Yalnız bende bı mallık var..Hayatımda 2. kez asık oluyorum(hoslanma fln dııl)..Ama nedense ben sadece sanalda kralım yanı msnde konusabılıyorum..Okul basladıgında konusamıyacagımı bılıyorum.. Yaşını öğrenebilirmiyim ? Çekinme diyeceğim ama yaramayacak zaman ile atlatırsın bu utanma vb. olayları.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 16 lıse 2 ye gecıorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Eger bir bayanin gozlerine bakarak acik olan fermuarini kapatabiliyorsan.. bunu da yapabilirsin..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 git larry king in kitabını al,kimle ne zaman nerde vsvs konusmalı diye bi kitabı vardı.hatunları nasıl bastan çıkarırım diye bi bolum var mıdır bilemem ama[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Yok abı bole olmıcak okul baslayınca hersey bellı olucak msnde bakalım kızın benle zaman gecırmedıgı ne bellı....Nese bıraqın asagıya kaysın topıc bende bıraz dusuneyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 cx git konuş önüne gelenle konuş hatta güven kazan :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bellowla konuş.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bende nihahahayt[signature][hline]Black_Rose & Spirit Crusher Forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Akerfeldt, 07 Eylül 2005 21:08 tarihinde demiş ki: git larry king in kitabını al,kimle ne zaman nerde vsvs konusmalı diye bi kitabı vardı.hatunları nasıl bastan çıkarırım diye bi bolum var mıdır bilemem ama Larry King tam bi kral ya cidden. bu kitabı mutlaka al. aldım okudum, uyguladım. hayatta çok kazandırdı bana bu kitap. mutluyum şu an ;)[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Başlığa bayıldım ya :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Aşk..Eheheh kzı beğensek bisde olcas ama :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Kızla muhabbettin varsa git konuş bu kadar basit sonuçta ben seni seviyorum demicen ilk gün yani kızla takıl bu kadar basit hadi muhabbettın hıc olmasa hıc tanımazsan ama zor e ama muhabbettınde varmıs dahası varmı[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 eah boşver tahmin ettiğim gibiymiş [Bu mesaj jacabo tarafından 07 Eylül 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 abi utanma git konuş kaybediceğin ne ki ama kazanıcaklarını düşün zaten bu dünyada tamamen bir savaş stratejisi olmuştur[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Dynun, 07 Eylül 2005 21:59 tarihinde demiş ki: said: Akerfeldt, 07 Eylül 2005 21:08 tarihinde demiş ki: git larry king in kitabını al,kimle ne zaman nerde vsvs konusmalı diye bi kitabı vardı.hatunları nasıl bastan çıkarırım diye bi bolum var mıdır bilemem ama Larry King tam bi kral ya cidden. bu kitabı mutlaka al. aldım okudum, uyguladım. hayatta çok kazandırdı bana bu kitap. mutluyum şu an ;) larry king slayer in solisti deil mi?[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kerry arkadasım o =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Kavuşamazsın, aşk olur. -Aşık Veysel[signature][hline]the white CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yerinde laf[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 abi ben sana bir kızla konusmanın kolay yolunu iç 2 bira git bak nasıl konusuon bu tescilli bi teknik dene bence:)[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 oh yesssss. Kavuşamazsın aşk olur. OW YEAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Larry King CNN de talk showu olan bi adam.Baya yaşlı,bi sürü ünlüyü,başkanları,sanatçıları ağırladı programında.[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 adam sekli var bırak da konuk etsin artık:)bakarsın senide cagırır:)[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: asas, 07 Eylül 2005 20:59 tarihinde demiş ki: Bır kıza asık oldum ya hemde delıce ama sadece msnden konusabılıyorum reeeldede tanıyorum kendısını fakat okul acılınca herhalde gorusuruz herhalde..Yalnız bende bı mallık var..Hayatımda 2. kez asık oluyorum(hoslanma fln dııl)..Ama nedense ben sadece sanalda kralım yanı msnde konusabılıyorum..Okul basladıgında konusamıyacagımı bılıyorum..Cunku daha gecen tam cesaretım geldı dedım eskı dersanemden bır kızı gordum bugun ve konusamadım ole hede hodo kaldım ya...Nedır bu benım kızlarla konusamama hastalıgım..Msnde baya yazıyorum ama gorunce kalıyorum ole..Manyak asıgım ılkını elımden kacırdım ..Ve unutmak hıcde kolay olmadı 5 ayın sonunda bu kızla unuttum..Bunuda kacırırsam cıldırırım....Fena asıgım...Gecer demeyın bana operım...Hayatımda bır kez bıle ılgı cekmeye calısmadım bırıne karsı fakat ılk defa aptal sebepler uydurup kıza mesela kendımı acındırıyorum mesela kalbım agrıyo dedım gecen ..BIlmıyorum nıye yapıyorum ama hosuma gıdıo :)..Galıba ben uctum ya.Of ya gene umutsuz ask olmasın nolur ya... Yemin ediyorum aynı oalyı bende şu an yaşıyorum hiçbir farkımız yok bu iki olayı yaşıyorum !!![signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 16 ya$ına kadar iki kere a$ık olunabileceğine inanmıyorum..[signature][hline]Gerekli $eyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar