Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ulan ben fena asıgım

asas

Öne çıkan mesajlar

Bır kıza asık oldum ya hemde delıce ama sadece msnden konusabılıyorum reeeldede tanıyorum kendısını fakat okul acılınca herhalde gorusuruz herhalde..Yalnız bende bı mallık var..Hayatımda 2. kez asık oluyorum(hoslanma fln dııl)..Ama nedense ben sadece sanalda kralım yanı msnde konusabılıyorum..Okul basladıgında konusamıyacagımı bılıyorum..Cunku daha gecen tam cesaretım geldı dedım eskı dersanemden bır kızı gordum bugun ve konusamadım ole hede hodo kaldım ya...Nedır bu benım kızlarla konusamama hastalıgım..Msnde baya yazıyorum ama gorunce kalıyorum ole..Manyak asıgım ılkını elımden kacırdım ..Ve unutmak hıcde kolay olmadı 5 ayın sonunda bu kızla unuttum..Bunuda kacırırsam cıldırırım....Fena asıgım...Gecer demeyın bana operım...Hayatımda bır kez bıle ılgı cekmeye calısmadım bırıne karsı fakat ılk defa aptal sebepler uydurup kıza mesela kendımı acındırıyorum mesela kalbım agrıyo dedım gecen ..BIlmıyorum nıye yapıyorum ama hosuma gıdıo :)..Galıba ben uctum ya.Of ya gene umutsuz ask olmasın nolur ya...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
asas, 07 Eylül 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
Yalnız bende bı mallık var..Hayatımda 2. kez asık oluyorum(hoslanma fln dııl)..Ama nedense ben sadece sanalda kralım yanı msnde konusabılıyorum..Okul basladıgında konusamıyacagımı bılıyorum..

Yaşını öğrenebilirmiyim ?

Çekinme diyeceğim ama yaramayacak zaman ile atlatırsın bu utanma vb. olayları.[signature][hline]
Hö ?

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akerfeldt, 07 Eylül 2005 21:08 tarihinde demiş ki:
git larry king in kitabını al,kimle ne zaman nerde vsvs konusmalı diye bi kitabı vardı.hatunları nasıl bastan çıkarırım diye bi bolum var mıdır bilemem ama

Larry King tam bi kral ya cidden. bu kitabı mutlaka al. aldım okudum, uyguladım. hayatta çok kazandırdı bana bu kitap. mutluyum şu an ;)[signature][hline]:."You could be my unintended"
Çöl çiçeği
Sosyal ağlarda paylaş

Kızla muhabbettin varsa git konuş bu kadar basit sonuçta ben seni seviyorum demicen ilk gün yani kızla takıl bu kadar basit hadi muhabbettın hıc olmasa hıc tanımazsan ama zor e ama muhabbettınde varmıs dahası varmı[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected]
WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 07 Eylül 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
said:
Akerfeldt, 07 Eylül 2005 21:08 tarihinde demiş ki:
git larry king in kitabını al,kimle ne zaman nerde vsvs konusmalı diye bi kitabı vardı.hatunları nasıl bastan çıkarırım diye bi bolum var mıdır bilemem ama

Larry King tam bi kral ya cidden. bu kitabı mutlaka al. aldım okudum, uyguladım. hayatta çok kazandırdı bana bu kitap. mutluyum şu an ;)

larry king slayer in solisti deil mi?[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

Larry King CNN de talk showu olan bi adam.Baya yaşlı,bi sürü ünlüyü,başkanları,sanatçıları ağırladı programında.[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
asas, 07 Eylül 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
Bır kıza asık oldum ya hemde delıce ama sadece msnden konusabılıyorum reeeldede tanıyorum kendısını fakat okul acılınca herhalde gorusuruz herhalde..Yalnız bende bı mallık var..Hayatımda 2. kez asık oluyorum(hoslanma fln dııl)..Ama nedense ben sadece sanalda kralım yanı msnde konusabılıyorum..Okul basladıgında konusamıyacagımı bılıyorum..Cunku daha gecen tam cesaretım geldı dedım eskı dersanemden bır kızı gordum bugun ve konusamadım ole hede hodo kaldım ya...Nedır bu benım kızlarla konusamama hastalıgım..Msnde baya yazıyorum ama gorunce kalıyorum ole..Manyak asıgım ılkını elımden kacırdım ..Ve unutmak hıcde kolay olmadı 5 ayın sonunda bu kızla unuttum..Bunuda kacırırsam cıldırırım....Fena asıgım...Gecer demeyın bana operım...Hayatımda bır kez bıle ılgı cekmeye calısmadım bırıne karsı fakat ılk defa aptal sebepler uydurup kıza mesela kendımı acındırıyorum mesela kalbım agrıyo dedım gecen ..BIlmıyorum nıye yapıyorum ama hosuma gıdıo :)..Galıba ben uctum ya.Of ya gene umutsuz ask olmasın nolur ya...

Yemin ediyorum aynı oalyı bende şu an yaşıyorum hiçbir farkımız yok bu iki olayı yaşıyorum !!![signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...