Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ne abi bu anlamadım ben f1 e basınca acılıyo ne eklenıyo ne kalkıyo anlamadım bılen warmı ?![signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 sorunun nedir, açıklasan daha iyi yardımcı olabilirdik[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength.
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hayır neye yarıyo orda bi continue war bide Quit game ne işe yarıyo o quit çıkyıo continue kapatıyo allah allah delircem :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =]
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 half-life desktop nedir? sorunun ne? neyi beceremiyorsun? hata ne? gene açıklamamışsın ki hiç birşey? half-life desktop diye bir program mı var? half-life oynayıp kapatınca desktopta bozukluk mu yaratıyor? half-life'ın menüsüne mi desktop diyorsun sen? nedir yani sorun nedir? hiçbirşey söylemiyorsun. nerden tahmin edeceğiz senin sorununu?
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yaşadigin sorunu SS alip , gosterebilirsen yardimci olmamiz daha kolay olur.[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Hayır F1 e basınca 1.5 de bi desktop geliyo o ne işe yarıyo diye soruyorum da ahiret sualleri gibi ezdiniz geçtiniz beni nihahaha :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =]
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 valla tersine bana ahiret sorusu gibi geliyor bu. F1'e basınca desktop mu geliyor? 1.5 ne?
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ehuheuhe[signature][hline]efsane topic Ne tiyatro ne sinema nede alemde bir gece bu sene tek eğlence yine fenerbahçe
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ömür törpüsü gibi topic, kelime anlamadım.[signature][hline]the white CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 euheu Sinirlerim bozuldu yaa :-)[signature][hline]Please wait...
Öne çıkan mesajlar