B0nzi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Devasa bi Krynn haritası (DL rulaz :P) ve sıcak yaz gecelerinin hatırası olarak duvarda öldürmüş olduğum sineklerden geriye kalan lekeler. (Annem bunlara sinir oluyo :-P)[signature][hline]Face your fears live your dreams Tahsil cehaleti götürür, eşeklik bakidir. [Bu mesaj B0nzi tarafından 06 Eylül 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Final Fantasy XII posteri.. posterde arkada bi ordu yuna ayakta elinde kılıc...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sıradan gidersem vince carter t-mac duncan garnett üçlü resim dr.j bi daha t-mac iverson bi daha v.c ama yeni şeyler ascam daha çok müzik ağırlıklı ama nerden alabilirim bilmiyorum birisi söyler mi şöyle gnr resmi güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kocaman bi garbage posteri,kendi yaptığım pano,nba fotoları,the offspring,niptuck,adam brody,kate winslet posterleri..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Abimin bir arkadaşının hediye ettiği Filistin Bayrağı, Atatürk ve Uğur Mumcu resmi.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Radiohead posteri (orada grup elemanları yanı bo$tu posterin yazılar falan yazıyorum sıkıldıkça) , south park , opeth , in flames , katatonia ve sentenced posterleri , fight club saati , küba bayrağı ve avustralyadan aldığım bumerang[signature][hline]Gerekli $eyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 madalyalarım var hehe:)[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sayamadıgım kadar sevdiğim insanların ve yerlerin fotografları bunlara van alten ve frangilli de dahil(direk yapıstırılmıs).. mr burns,barth simpson,oldukca fazla sayıda aylin aslim,roberth smith ve bob dylan posterleri,, buyuk bir ayna,iki gitar ve bir baglama...[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... [Bu mesaj irin tarafından 07 Eylül 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 edit.. [Bu mesaj irin tarafından 07 Eylül 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 duwar yerine fuLL poster yapcam yakında.. bi sürü poster.. stickerLar.. ahah bi de sewgiLimin resmi war :D annem bnm biLe resmimi asmıosn dio :D[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Galatasaray posteri ( Tarihindeki başarıların yazdığı aslan kabartmalı gibisinden) ( Çerçeveli ) Tutankamon resmi ( Mısırlıların kağıdı üzerine yapılmış o kağıdın adını unuttum ) ( Çerçeve ) Tutankamon bustu ( oda mini orta boy gibi bisey yine duvarda ) Galtasaray atkıları falan birde türkiye atkısı ( atkıyı duvara asan tek insan benmiyim :) )[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ooooOo heLaL oLsn.. öLümüne GS.. :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 öyle tabii =)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: SKeLeToN, 07 Eylül 2005 00:01 tarihinde demiş ki: duwar yerine fuLL poster yapcam yakında.. bi sürü poster.. stickerLar.. ahah bi de sewgiLimin resmi war :D annem bnm biLe resmimi asmıosn dio :D oyy anneler onu cok yapıo.benimki de her fırsatta soluodu bende yapıstırdım bitane rahatladım..tavsiye ederim[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Odamın Duvarları Sarı kırmızı Bilgisayaramın arkasındaki duvarda Galatasaray Posteri var kocaman ''welcome to the hell yazıor'' Kapı önünde South park Posteri,Arkasında The o.C Posteri .. Diyer duvarlardada Anime Posterlerim var ehehe Akira,Sprited away falan :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. [Bu mesaj RaVena tarafından 07 Eylül 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: irin, 07 Eylül 2005 00:08 tarihinde demiş ki: said: SKeLeToN, 07 Eylül 2005 00:01 tarihinde demiş ki: duwar yerine fuLL poster yapcam yakında.. bi sürü poster.. stickerLar.. ahah bi de sewgiLimin resmi war :D annem bnm biLe resmimi asmıosn dio :D oyy anneler onu cok yapıo.benimki de her fırsatta soluodu bende yapıstırdım bitane rahatladım..tavsiye ederim çok garip bea abii.. Soyağacı feLanda çizmemi isterLer sora boswer =)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Kendi resmim var koskoca,Gs bayrağı,Liverpool atkısı var girişte,sonra Gerrard forması,bir de Final Fantasy posteri[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 gereksiz oksijen tüketicisi olduğuna karar verdiğim "kişisel" patilerin kelleleri süsliycek inşallah. [Bu mesaj Nukem_Verite tarafından 07 Eylül 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 beyaz badana..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 polisan[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 üzerinde bilimum herşeyin durduğu bir raf var babama hediye gelen ama benim odama astıkları ve benim çok sevdiğim atatürk resmi var ve bi de üstüne not falan aldığım o duvara asılan ama adını hatırlamadığım şey var[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Dyo marka yağlı boya[signature][hline]Rejim yapan aç pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 2 çerçeve içinde 100 e ykaın kola amblemi.. çocuk reismleri olan bordürler.. kola ayısı. kola yastıkları.. özel imalat hatıra kola şişeleri.. 100 tane kitap.... (evet kitaplar dışında odamdan nefret ediyorum..) yakında nasılsa evden gidicez diye odaya tema yaptılar..[signature][hline]Bıktım.. edit: duvarlarda kırmızı beyaz... kola rengi.. o kadar iğrenç.. [Bu mesaj LethE tarafından 07 Eylül 2005 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yenı boyadım. az bişi var. lotr ve gundam posteri[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 geçen yıldan kalma bi orta dünya haritası var... eskiden babamların isviçreden getirdiği gri çerçeveli yine gri tonlarının hakim olduğu suluboya bir tekne resmi vardı. sahi.. kim bilir o nerde şimdi ya...[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar