duende Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bugun oturup sarki sozu yazmaya calistim ama kendimle ilgil biseyler yazamiyorum bile okadar kotu durumum yani 2 arkimin basindan gecen seylere bile yazdim elimden geldigince ama oss gitar fln derken dun anladm hayatimin ne kadar b.ktan oldugunu heycanlancak bisey bile yok yaa hayatmda[signature][hline]mandoo neden banlandi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ehehe Ben sana bişi diim. Sabah işe git akşam gel gelince uyu Okullar açılınca Sabah işe git öğleden sonra okula sonra eve git uyu. İşte benimki böyle... Sen şükret haline bence. ÖSS gitar zart zurt. Boktan hayat görmemişin sen.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Eheh, herkesin hayatı kendine göre bir nebze boktan. Benimki güzel ama :) (Evet yeni sevgilim var :-P) İşin şakası tabi bunlar.Hayat istediği kadar monoton olsun gene güzel ki öss zamanı ve lise 3 zamanları flnse ayrı bir güzel.Son senen okulda iyi değerlendir bence, çılgınlık zamanların olmalı uçuk kaçık ol :) [signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok [Bu mesaj Greeny tarafından 08 Eylül 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Niye abi ya? Sen çok düşünmüşün böyle şeyleri bence. Biraz sal kendini rahat olmaya çalış illa heyecana gerek yok, benim hayatım da monoton her gün aynı şeyler ama şikayet etmiyorum valla. Edemem de açıkcası :) Sen de öyle yap sal kendini hayatı yaşa, yoksa başka türlü olmuyor.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 gitar olmasa harbi kotu olcakmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Atraksiyon mu istiyorsun? - Git bi ülkü ocağının kapısına "hepinizin bi tarafına korum huleeaann" diye bağırıp kaçabilirsin - Dudullu, fikirtepe, selamsız vb.. bir yere gidip "paramla sülalenizi satın alırım huleeaann" diye bağır.. gene kaç tabii.. - Her türlü kıza asıl.. Çirkin olsa bile asıl.. Nası olsa güzel arkadaşları vardır.. Onlara asılırsın.. - Body yap şekle şemale gir, ortamlara ak.. Soktur et bilgisayarı gitarı falan... - Tabii össyi de aksatmamaya çalış..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben taksimdeyim sabahtan akşama kadar şirkette, yemeğe çıktığımda bir travesti gördüğümde senin vajinan yokki diye bağırıp kaçsam mı? Delirecem yafs...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! [Bu mesaj Prawler tarafından 08 Eylül 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ahah yardın gece gece prawler :) O da olur tabii lol.. Yannız ülkücülerden ve tinercilerden daha fena onlar :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ZAmanla düzelir.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben monoton deilim ne farkediyo? bahse girerim seninkinden daha kötü bi hayat yaşıyorum.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Benimde hayatım monoton değil .. Çok sıkıcı yapılcak hiçbişi yok burda (Karşıyaka/bostanlının en güzel yerinde oturmama rağmen) .. Çok sıkıcı geçior bu son günlerimiz .. Okullarını açılmasını istiyorum yani o derecede sıkılıyorum .. Evde gündüzleyin dışarı cıkmıorum odamdan .. Akşamları bazen dışarı cıkıorum ama yinede sıkılıyorum ... Aramıza hoş geldin Duende :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ucanadamla fln bi grup kurcas insallah belki o biseyler katar hayatima[signature][hline]mandoo neden banlandi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 düşüncelerim dışında bütün hayatım monoton şahsen. mutluyum.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar