wook Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bu macı kazansak bile carsamba aksamı danimarka ve yunanistan buyuk ihtimalle kazanıcaklar.. ve bi sonraki programda yer alan danimarka-yunanistan macından cıkacak sonucu beklemeye baslıcaz.. ukrayna karsınında isimizin zor oldugunu dusunuyorum..cunku ukrayna puan durumu ne olursa olsun kazanmak icin oynayacak..shevchenko ile kıyaslanamıcak olsalar bile onemli golculeri war.. ne olursa olsun ama bizim olsun..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 İlker Yasin denilen insan sunarsa kazanamıcaz..Bakın açık açık söylüyorum.Cenabetlik,büyü vs vs bu adamda.. Bu adamı susturucan başka çare yok.. Hocam 75 den sonra gol bekleyin dediniz ve geldi 2 oldu 3 olurmu hocam nediyosun ? Bekle bizim almanya geliyoruz... Danimarka 12 puanda kalıyor... İnanılır gibi degil sayın seyirciler.. 2-2.. [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hatırlatırım gecen senede besiktasın uefa kupası maclarını sunmustu ilker yasin. sonuc ortada.. ilker yasin...defol!![signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ntv de olsada güntekin onay sunsa ah ah:([signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 şimdi show tv de maç bakalım nolcak[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 korkuyorum abi ..[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 oo show tv mi ercan taneri versinler futbolcular bile gaza gelir onla:)[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ercan rules[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yenilcez. kusura bakmayın ama yenilcez.. yenersekte bu mesaji quotelayin bana laf sokun vallahi hiç üzülmem ama içimden bi his 2006 almanya'yı, 90+3'te kaybettik diyor.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 inşallah alırız abi..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: MeSh, 05 Eylül 2005 20:53 tarihinde demiş ki: yenilcez. kusura bakmayın ama yenilcez.. yenersekte bu mesaji quotelayin bana laf sokun vallahi hiç üzülmem ama içimden bi his 2006 almanya'yı, 90+3'te kaybettik diyor. insallah alıcaz.. insallah gruptada 2. olup play off ları gecicez almanyaya gitcez.. abartmıorum almanyada bizim olmadıgımız bi dunya kupasının tadı olmaz..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yarın burdan boğazım yırtılana kadar goooooolllllllllll diye bağırmak istiyorumm[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 valla gidemezsek kupanın zevki çıkmaz hiç benim adıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 igrenc olur gidemezsek zaten ya. dusunsene almanyada 3 milyon turk var ve dunya kupasını sen gidemiyosun. inşallah gideriz. bu arada gece haberlerinde idnledim $evayı milanoya geri cağıran ancelottiye ukrayna teknik direktörü sert yanıt vermiş ve gondermemiş diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Eğer iş play-off'lara kalırsa kesin gideriz Almanya'ya. UEFA bizim olmadığımız bir Almanya turnuvası düşünemez, resmen 2. ev sahibi oluruz orada. O yüzden play-off'larda Çekler bile çıksa lehimize 10 penaltı verilir , biz gene gideriz.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 arkdaşlar play-off u çantada keklik görmeyin.. dün hıncal çok güzel bişey söyledi.. "play-off lardaki en zayıf takım bile ukraynadan güçlü olucak"...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 O zaman hıncal'a +1 :)[signature][hline]Aşk'ın İğnesiyle Dikilen Dikiş Kıyamete Kadar Kopmaz. M.İrfan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Maça asılmazlarsa alırız ancak..[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 şevi yarin yokmuş.. yenecez lam :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Yanaldan sonra hiçbir değişiklik yok takım ruhu kalmamış bizimkilerde Galatasaray ın o çok revaçta olduğu zaman kimle oynarsa oynasın herkes Galatasaray lehine bakıyordu çünkü millet takıma güveniyordu fakat artık o milli takımımız dahil hiçbir takımda bulunmuyor kendi adıma konuşuyorum tabi ama ben Ukraynayı daha şanslı görüyorum.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 gömecez kesin gömecez müthiş gömecez yoksa kahrolurum!!!!!11![signature][hline]Pessimist Style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Düzgün bi kurguyla oynarsak yeneriz..gurubun en kaliteli takımıyız...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ümitler dakka 53 0-0 ve maçshowtv de allahım sana çok teşekkürler...[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 show dakimaç ne ? kanald deki maç ne?O_o erkenmi sevindim yoksa?[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 B milli Kanal D deki maç. Ümit Milli takım maçı malesef 0-0 bitti.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar