VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Pro yapıyorum kim vurursa vursun kutular bana çıkıyo. Bu normal mi? Sitede bununla ilgili yazı var mı diye araştırdım ama bulamadım eğer varsa şimdiden özür dilerim
kafadar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ii işde topla milet ks ytapsın kutuşarda sana çıksın nasısa her kutudan +8 dagger +8 stafflar çıkıor :)
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Şimdiden +8 stafları çantaya koydum bile ama düzelir inşallah bu millet gıcık oldu bana[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE......
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 topla golemleri kessinler bütün chitinler sana :D[signature][hline]Kısalttım :D
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ya kesmezlerse? :D[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE......
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 pro ks gibi bişey admlar mesala toplu golem kesiyo yeni KE'de ilk dalan kutuları aşçıyo sen adamlar dalmadan dalıyosun ve adamlar kesince kutular sana çıkıyo ..aslında bir bakıma hırsılık emek çalmak....[signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi...
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 =)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. [Bu mesaj Jabba tarafından 08 Eylül 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir]
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: KoRn3RoTh, 08 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: pro ks gibi bişey admlar mesala toplu golem kesiyo yeni KE'de ilk dalan kutuları aşçıyo sen adamlar dalmadan dalıyosun ve adamlar kesince kutular sana çıkıyo ..aslında bir bakıma hırsılık emek çalmak.... Töbe töbe... Töbe töbe...[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE......
uzman_64 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Marl0_on, 08 Eylül 2005 19:17 tarihinde demiş ki: pro yapmak ne demek? Daha bilmionmu ???muhahahahah zuhahahahaha lwl kac senin lwl bi ara aresde karus car acda wairor olsun kası wereyim 45 e kadar ögrenirsin[signature][hline]Bir Gün Her Kez "ORC" Olacaq
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Senin yaş kaç bi sölesene çok merak ettim Sen KO oynamayı ananın karnındamı öğrendin...
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Pro yapmak demek,oyunu şu son 3-4 ayda öğrenen yeni alt nesilin tabiriyle vokerlik. Pro musun? Hayır amatörüm. Gibi bir geyik.
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: uzman_64, 08 Eylül 2005 20:17 tarihinde demiş ki: said: Marl0_on, 08 Eylül 2005 19:17 tarihinde demiş ki: pro yapmak ne demek? Daha bilmionmu ???muhahahahah zuhahahahaha lwl kac senin lwl bi ara aresde karus car acda wairor olsun kası wereyim 45 e kadar ögrenirsin *!Bilmişlik taslar ama aslında hiçbirşey bilmiyordur.*[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Np: Noproblem Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
uzman_64 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yas 16 22 nisan 2005 den beri ören dim kapaq olsun[signature][hline]Bir Gün Her Kez "ORC" Olacaq
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Buzi, 08 Eylül 2005 20:19 tarihinde demiş ki: Pro yapmak demek,oyunu şu son 3-4 ayda öğrenen yeni alt nesilin tabiriyle vokerlik. Pro musun? Hayır amatörüm. Gibi bir geyik. =) Doğru söze ne denir ki.. PS: Neredesin yahu gözlerim MSNde kaldı :P[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 çok komik bea pro oLayı :D ahaha saten bissürü deişik oLay war adamın birinde -17k can war birinde öLümsüzLük birinde para siLinir birinde np annamadım gmLer çoook uraşacajk[signature][hline]Fukara Diez Karus ELEMENTAL LORD 6x 1xxxx np.
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Topic booommm :D[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE......
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Evet nedenini açıklıyorum neden şu KUTU ARTIK İLK VURUŞU YAPANA DÜŞÜYOR. Kısacası yataığın peşini bırakmamasını sağlayarak ilk siz vurursanız ve başkası keserse kutu sizde. yani siz bikere vurun sonra başka adam gelsin boss u kessin kutu size gelsin :D[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-)
Öne çıkan mesajlar