Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöle bi ilaç varmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben migren için bi ilaç kullandım 22 saat uyuyodum. koala misali. 2 hafta boyunca böyle sürdü. tabi son günlerde bu 18 e fln indi. istersen onun adını veriim? bi danış sen birilerine?[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu...
ne de bir yangını bölüşmek seninle.
Mesaj tarihi:
Akineton var ama oda yeşil reçete ile veriliyor

Ondan sonra zytrec var bak bunu alabilirsin doktor a gidip vücudumda anlamadığım alerjiler olu$uyor ve ka$ınıyor dersen alerji ilacı olarak sana zytrec'i tavsiye eder reçete ile alabilirsin zytrec alındıktan 1 saat sonra uyuşma yapıyor buda senin kafadan 1.5 en fazla çok zor ama 2 gün uyumanı sağlıyor.[signature][hline]Hayat bir tiyatro dediler herkese bir rol verdiler, Verilen en zor rol benimmiş , Önce sev sonra unut dediler..
Mesaj tarihi:
eheh zyrtec baya bi kullandım hiç de öyle saatlerce uyutan bi ilaç değil, antihistaminik bi ilaç sadece, çok da etkili olmadı bende.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
var ama sürekli kabus görüyosun 2 gün boyunca kabus görmeye razımısın..unutma uyandıgında dudakların uçuklamış olacak.....[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Mesaj tarihi:
ya zyrtec alerji ilacı kafanıza göre kullanmayın öle ya.

passiflora kullanabilirsin belki.. sakinleştirir.. hafif uyku da yapar. sormak gerek.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Mesaj tarihi:
Bu şekilde bi ilacın olup olmadığını bilmiyorum,ancak olsa dahil doktor onayı olmadan veriliceğini zannetmiyorum.
Bir sinir ilacı vardı,içtiğinde uzun bir süre ayaklanamıyordun.
Sanırım Prozac.Bence doktor onayı almadan kesinlikle kullanma...
  • Yeni Oluştur...