Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ultımayı nerden ındırebılırımn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ultıma yı ındırmey bılen bırı bana acele yardım etsın cok canım sıkılıyo knight oynamaktan bıktım dowland lınk nı hemen verınde ındırem
Mesaj tarihi:
Emule gibi programlardan indirebilirsin çünkü ultimayı netten indirmek illegal arkadaşta amma yyardımcı olmuş ama ha[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Mesaj tarihi:
dedıgınden bı sey anlamadım yaw zaten bugun 2 oyun ındırdım ıkısınıde calsıtımamadım (bırı calscak az kaldı) ama sıtenın sımını soyle dogrudan :D
Mesaj tarihi:
ahada

burda türkçeyi seç downloadsda war[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Vİ HEYT REPİDŞEYR
Mesaj tarihi:
turkceye basınca acılan sayfada 'imaginary uo shard' yazan resmin backgroundunu fable dan almıslar.cok garıpsedım.

kastırma al burdan yukle

burdan
[signature][hline]shinsetsu desu..

[Bu mesaj Apache tarafından 05 Eylül 2005 08:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o kadar dikkat etmemiştim :P[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Mesaj tarihi:
ben ultima aos u ındırdem de uyelık laamıyom aslında alıyoda gırdıgım zaman verfıng accaunt buna benzer sey ler dıyo bı yardımcı olun[signature][hline]^Flassh^
  • Yeni Oluştur...