jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ezelden belliydi gidemeyeceğimiz..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: tony_montana, 05 Eylül 2005 00:46 tarihinde demiş ki: puhaha bu adam bi keresinde seken top sekmedi demişti bi de gs-ts türkiye kupası yarı finalinde iyice saçmalamıştı hasan şaş son penaltıyı atınca kupa galatasarayın gs finalde demişti yeni serüvenlerini merakla bekliyoruz kendisinin:) Beşiktaş - Valencia maçı. Beşiktaş savunması orta sahaya kadar çıkmış, hazırlık pası yapıyo, Ronaldo topu Zago'ya veriyo, İlker abi bombayı patlatıyo, "Cordoba (bakıyo o Cordoba değil Zago, arkasından ekliyo) kalesinde dikkatli". Ulan top orta sahada Cordoba ne alaka, hadi bi hata yaptın, "afedersiniz" de düzelt, daha çok s.çmaya ne gerek var?! Maçın yönetmeni de ayıp olmasın diye Cordoba'yı göstereyim dedi, cordoba'nın da alık alık maçı seyreden bi görüntüsü çıktı ekrana, tam komedi oldu.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 I. Yasin iyi bir sunucu olmaya bilir, mac anlatmayi beceremeyebilir, ancak som agizliligi yuzunden bu kadar hakarete gerek yok[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Eğer maçın bitimine 7 dakika varken "EVET BU MUHTEŞEM GALİBİYETLE PUANIMIZI 19 YAPIYORUZ DANİMARKADA 12 DE KALIYOR" derse, ben İlker Yasin'e küfrederim.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Turkıye bence cıkıcak.Cunku genelde turk takımları hep boyle zorda kalmışken nefis oynuyor hadı bakalım kısmet ama.İnşallah hakemler bızden yana olur bu sefer[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bide yan hakem kaldırmış 5 dakka uzatmayı. ilker yasin ne kadar uzarsa uzasın hiç farketmez :)[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 26 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 insallah...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Dün Fatih Terim telegol programına katıldı. Gerçekten acıdım İmparator'a o kadar kalitesiz kişiliklerin sorularını cevapladı. Ukrayna'yı yenmekten başka çaremiz yok dedi. İnşallah gideriz.[signature][hline] Lavinya -> . Sorj, 04 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki: bunlar netten de Cocuk yaparlar spermleriniz ana rahmine Yerleştiriliyor Please Wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 mucizeler zincirine baglı katılmamaız bence zor.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bence gideriz cunku: birrr- mac show tv de melıh gumusbıcak sunucak ikiii--sheva yok italyaya gidmiş[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 izleyici olarak gideriz en fazla mucize olmazsa.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 her türlü gidecez..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 soru: türkiye 2006da almanyaya gidermi? cevap: selvi gibi umutlar döndü birer iğdeye, geçti burun pazarı sür eşşeği niğdeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ee tabi isteriz de zor işimiz[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Night Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Türkiyede çok sağlam bi takım var aslında şanssız sakatlıklar sonucu kadroda eksik olsada oynan futbol belki.. dedirttiriyo ama saolsun gerek yazılı basın gerekse görsel basın ''Milli takım iyi ama çıkamaz bunlar gruptan artık 2008 i 2010 'u düşünmeli '' diye ortaya atılırsa butakımıda dağıtırlar böle insanların öz güvenlerini kaybetmelerini sağlıyolar. Bu takım bence 2006'da da başarı elde edbilir. ( aslında ne kadar eder demek istesem de edbilir demekten kendimi alamıyorum )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 danimarka yunanistani ezer turkiye playoffa kalir yener gider ben gitme ihtimalimizi yuzde 60 olarak goruyorum ama gidemessek ne prestij kalir ne bisey[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Danimarka bir gol bulmuş. Danimarka Gürcistan'ı yener de şansını devam ettirirse, Yunanistan'a asılır. Şimdi Danimarkalıyız dedi Rıdvan Dilmen az önce.. :)[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hatta gurcistan 10 kisi kaldı 23. dakika oynanıo danimarka:1 gurcistan:0 ha gayret danimarka bi zahmet bide yunanistana cakıwer :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 gidiyoruz galiba ya.:D:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 biz arnawutlugu yenelim..yunanistanda danimarka deplasmanında kazanamasın play-off a kalıoruz.. inanıorumki gidecez almanya ya :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 EuroSport'ta yazmıyo kırmızı kart. Edit EuroSprt'un görevlisi uyuyakalmış heralde, maçta 39' itibari ile Danimarka'nın 2-1 üstünlüğü var. Eurosport 9. dakikada. [signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! [Bu mesaj aktiftablet tarafından 07 Eylül 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Danimarka ilk yarıyı 3-1 önde kapadı. Her şey iyi görünüyor.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 eheh ben www.livescore.com/ dan takip ediyorum.. ilk yarı bitti..danimarka:3 gurcistan:1[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: malik, 06 Eylül 2005 13:02 tarihinde demiş ki: her türlü gidecez.. boş konuşmuoruz.. çünkü biz takım ruhuna ve inancına,sadece futbol oynamakla(ii yada kötü)her şeyin bitmeyeceğine inanıoruz..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ben skyturkden izliyorum, 6-1 oldu.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar