Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkiye almanya 2006 gidermi ?

2pac

Öne çıkan mesajlar

said:
tony_montana, 05 Eylül 2005 00:46 tarihinde demiş ki:
puhaha bu adam bi keresinde seken top sekmedi demişti bi de gs-ts türkiye kupası yarı finalinde iyice saçmalamıştı hasan şaş son penaltıyı atınca kupa galatasarayın gs finalde demişti yeni serüvenlerini merakla bekliyoruz kendisinin:)

Beşiktaş - Valencia maçı. Beşiktaş savunması orta sahaya kadar çıkmış, hazırlık pası yapıyo, Ronaldo topu Zago'ya veriyo, İlker abi bombayı patlatıyo, "Cordoba (bakıyo o Cordoba değil Zago, arkasından ekliyo) kalesinde dikkatli".
Ulan top orta sahada Cordoba ne alaka, hadi bi hata yaptın, "afedersiniz" de düzelt, daha çok s.çmaya ne gerek var?!
Maçın yönetmeni de ayıp olmasın diye Cordoba'yı göstereyim dedi, cordoba'nın da alık alık maçı seyreden bi görüntüsü çıktı ekrana, tam komedi oldu.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

Dün Fatih Terim telegol programına katıldı.
Gerçekten acıdım İmparator'a o kadar kalitesiz kişiliklerin sorularını cevapladı.
Ukrayna'yı yenmekten başka çaremiz yok dedi.

İnşallah gideriz.[signature][hline] Lavinya -> .
Sorj, 04 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
bunlar netten de Cocuk yaparlar
spermleriniz ana rahmine Yerleştiriliyor Please Wait.
Sosyal ağlarda paylaş

mucizeler zincirine baglı katılmamaız bence zor.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

izleyici olarak gideriz en fazla mucize olmazsa.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyede çok sağlam bi takım var aslında şanssız sakatlıklar sonucu kadroda eksik olsada oynan futbol belki.. dedirttiriyo ama saolsun gerek yazılı basın gerekse görsel basın ''Milli takım iyi ama çıkamaz bunlar gruptan artık 2008 i 2010 'u düşünmeli '' diye ortaya atılırsa butakımıda dağıtırlar böle insanların öz güvenlerini kaybetmelerini sağlıyolar.
Bu takım bence 2006'da da başarı elde edbilir. ( aslında ne kadar eder demek istesem de edbilir demekten kendimi alamıyorum )[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

hatta gurcistan 10 kisi kaldı 23. dakika oynanıo

danimarka:1 gurcistan:0

ha gayret danimarka bi zahmet bide yunanistana cakıwer :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

gidiyoruz galiba ya.:D:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

biz arnawutlugu yenelim..yunanistanda danimarka deplasmanında kazanamasın play-off a kalıoruz..

inanıorumki gidecez almanya ya :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

EuroSport'ta yazmıyo kırmızı kart.

Edit EuroSprt'un görevlisi uyuyakalmış heralde, maçta 39' itibari ile Danimarka'nın 2-1 üstünlüğü var. Eurosport 9. dakikada.
[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!

[Bu mesaj aktiftablet tarafından 07 Eylül 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...