Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tatil için ucuz yerler söleyebilecekler..

Creus

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Ben ve kız arkadaşım bi tatile çıkmayı planlıyoruz ancak tahmin edileceği gibi ucuz ve eylenceli bi yer arıyoruz.. pansiyon ve dahada konforsuz yerle rolabilir kalabileceğimiz yerler : )
sizin tavsiyeleriniz varmı acaba.. nereye gidebileceğimze dair..
şimdiden teşekür ederm.[signature][hline]Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Olympos ta çok ucuz yerler varmış. Giden arkadaşlarım falan anlatıyorlardı. Çok memnun kalmışlar =) Bulursam otel ismi falan geçerim zati.

Buldum bi şi :http://www.olympostreehouses.com/
Eklemeye devam: www.olymposorangepension.com pazarlık yapın klimaya para istiyor, diyorlar...
Editte edit:http://www.olymposlodge.com.tr/flash/index_flash.html pahalıymış burası galiba ama tel açıp sormak lazım
Son edit:http://www.turkmenpension.com/index.htm
Alanya vs için otel görürsem yazarım yine
[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog

[Bu mesaj dasaaa tarafından 30 Temmuz 2005 11:39 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj dasaaa tarafından 30 Temmuz 2005 11:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
marmariste geceliği 60 liradan apartlar bulabilirsin.
şu anda türkiyede en iyi gece hayatı olan tatil yeri marmaris diyebilirim. genellikle kıro yok, ama hollandalı hanzolar var. kız arkadaşınla gidiyormuşsun nasıl bir yer arıyorsun anlayamadım, sessiz sakin huzurlu bir yer mi yoksa nonstop parti yapılan bir yer mi ona karar vermen önemli
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar herkeze çok teşkür ederim ancak ben gidiceğim yeri buldum ve sizede tavsiye edeyim.. Didim.. ne böle çok durağan ne böle nonstop eylenebilşinmicek yer ama her ikisinide yapabilirsiniz isterseniz.. bizde aynen öle yaptık.. klimali 3kişilik odalar 40ytl idi ki bu adam başı 20lira edio bildiiniz üzre.. buda çok iyi bi fiyat.. gece fiyatları ist. tadında.. herşey çok güzel özellikle denizi muhteşem.. hatta gitmeyi düşünenlere kesinlikle yat ile turada çıkmanızı öneririm..koyları ve adaları..muhteşem.. gerçekten denizi çok güzel..
hepinize yardımlardfan ötrü teşkür ederim.. tekrar çok yardımcı oldunuz bana tenk yu sizlere kocaman : )[signature][hline]Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
Sosyal ağlarda paylaş

evet öle aslında haklısın hatta bend eduydum marmariste ucuz pansiyon vs. var die ama işte ordada gece çıktıımızda gönül rahatlııyla içip eylenemiycektik o yüzden daha bi kabul edilebilir bi yer lazımdı bizde didimi seçtik iyide etmişiz : )[signature][hline]Sanırım içmek,
Sosyal ağlarda paylaş

günlük 20 verdikten sonra kb marmarise git gece hayatıda süper gündüzde biraz marinanın yanındaki deniz problem 10 dk yürürsün inanılmaz güzel bi yer didimin 10 katı hem bu kadar ucuza bu kadar eglence en ii discosunda bira 7 ytl bu discoda türkienin en büyüğü hem didime gitsen bi discoda bira 10 ytlden aşağı diil marmaris ayrıca bodrumun 10 katı büyüklükte bi yer ben her ikisindede çalıştım yani marmaris çok daha güsel hem de uygun
Sosyal ağlarda paylaş

valla yeni olympostan geldim bence gidin çok güzel bir yer hemde fiyatları ortalamanın bile altında yani yatacak sabah ve akşam yemeği falan günlğü kişi başı 25 e kaldık biz tabi klimalı odalar var onlar biraz daha pahalı ama bu havalarda pek klima gerekmedi geceleri bu arada biz olymposta türkmen pansiyonda kaldık yukarda adresi verilmiş zati[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...