Creus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Arkadaşlar Ben ve kız arkadaşım bi tatile çıkmayı planlıyoruz ancak tahmin edileceği gibi ucuz ve eylenceli bi yer arıyoruz.. pansiyon ve dahada konforsuz yerle rolabilir kalabileceğimiz yerler : ) sizin tavsiyeleriniz varmı acaba.. nereye gidebileceğimze dair.. şimdiden teşekür ederm.[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 avşa.günlüğü 12.5 milyon pansiyonların[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ayvalık - sarımsaklı dün sorduk kiralık evler varmış 6 kişilik yataklar var evlerde ev kirası 60 ytl . 6 kişi kalınırsa adam başı 10 liraya geliyor[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 alanyada ucuz tatil köyleri olabiliyo. ama senin nerde baktığına bağlı ayrıntı yazsana[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Olympos ta çok ucuz yerler varmış. Giden arkadaşlarım falan anlatıyorlardı. Çok memnun kalmışlar =) Bulursam otel ismi falan geçerim zati. Buldum bi şi :http://www.olympostreehouses.com/ Eklemeye devam: www.olymposorangepension.com pazarlık yapın klimaya para istiyor, diyorlar... Editte edit:http://www.olymposlodge.com.tr/flash/index_flash.html pahalıymış burası galiba ama tel açıp sormak lazım Son edit:http://www.turkmenpension.com/index.htm Alanya vs için otel görürsem yazarım yine [signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog [Bu mesaj dasaaa tarafından 30 Temmuz 2005 11:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj dasaaa tarafından 30 Temmuz 2005 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ya çok saolun bende olympus düşünüodum zaten ama olmassa didim'e filan gidicez sanırım çok teşkür edeirm ilgilenenlere : )[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 marmariste geceliği 60 liradan apartlar bulabilirsin. şu anda türkiyede en iyi gece hayatı olan tatil yeri marmaris diyebilirim. genellikle kıro yok, ama hollandalı hanzolar var. kız arkadaşınla gidiyormuşsun nasıl bir yer arıyorsun anlayamadım, sessiz sakin huzurlu bir yer mi yoksa nonstop parti yapılan bir yer mi ona karar vermen önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 arkadaşlar herkeze çok teşkür ederim ancak ben gidiceğim yeri buldum ve sizede tavsiye edeyim.. Didim.. ne böle çok durağan ne böle nonstop eylenebilşinmicek yer ama her ikisinide yapabilirsiniz isterseniz.. bizde aynen öle yaptık.. klimali 3kişilik odalar 40ytl idi ki bu adam başı 20lira edio bildiiniz üzre.. buda çok iyi bi fiyat.. gece fiyatları ist. tadında.. herşey çok güzel özellikle denizi muhteşem.. hatta gitmeyi düşünenlere kesinlikle yat ile turada çıkmanızı öneririm..koyları ve adaları..muhteşem.. gerçekten denizi çok güzel.. hepinize yardımlardfan ötrü teşkür ederim.. tekrar çok yardımcı oldunuz bana tenk yu sizlere kocaman : )[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 her tatil yerinde var ucuz yer bu yaz marmariste gordum gunlugu 10 milyona mesela..[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 evet öle aslında haklısın hatta bend eduydum marmariste ucuz pansiyon vs. var die ama işte ordada gece çıktıımızda gönül rahatlııyla içip eylenemiycektik o yüzden daha bi kabul edilebilir bi yer lazımdı bizde didimi seçtik iyide etmişiz : )[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Antalya şehir içine bak 50-60 milyon 3 yıldız denize 0[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 kelebek vadisi..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bart2k4 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 günlük 20 verdikten sonra kb marmarise git gece hayatıda süper gündüzde biraz marinanın yanındaki deniz problem 10 dk yürürsün inanılmaz güzel bi yer didimin 10 katı hem bu kadar ucuza bu kadar eglence en ii discosunda bira 7 ytl bu discoda türkienin en büyüğü hem didime gitsen bi discoda bira 10 ytlden aşağı diil marmaris ayrıca bodrumun 10 katı büyüklükte bi yer ben her ikisindede çalıştım yani marmaris çok daha güsel hem de uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 kalıcak yer onemli degil cesmede bile ucuz pansiyon bulursun,hayat pahalı o önemli.[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin, Elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eurosa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 antalya arapsuyu lodos pansiyon 20 kağıt beach parkın dibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 istanbuldaysanız Şile'de çadır kurun çadır alanının günlüğü 15 yemeğinizi içkinizi alın kafanızı dinleyin.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigBang Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bence en iyisi Assos-Küçükkuyu arasında çadır için çok güsel kamplar var, kendi çadırın olmaması sorun diil çadır verilio, 15 milyon flndır geceliği tahminen,ya da olmadı assos un içinde limanda pansiyon tarzı odalar kirlalanıo 50 mil. fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 olympos ve ölüdeniz ... ölü sezona kayarsan cennet gibi bi tatili inanilamayacak fiyatlara yaparsin ...[signature][hline]*Ben Kimim ??? *The Voice of RELAXOLOGY *Anime listem için PM atın , görüşelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 antalyada ki ucuz yere güvenme...sakat çıkar (anlarsın:)[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 seferihisar-izmir[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 "Bangkok" çok güzel ve ucuz bir yer[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Amasra ilçesine bağlı Çakraz beldesi ekonomik bir tatil için ideal bir yer. Karadeniz kıyısında. Yalnız yolu oldukça virajlı. Malumunuz Karadeniz bölgesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 valla yeni olympostan geldim bence gidin çok güzel bir yer hemde fiyatları ortalamanın bile altında yani yatacak sabah ve akşam yemeği falan günlğü kişi başı 25 e kaldık biz tabi klimalı odalar var onlar biraz daha pahalı ama bu havalarda pek klima gerekmedi geceleri bu arada biz olymposta türkmen pansiyonda kaldık yukarda adresi verilmiş zati[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 lazımdı böyle bir rehber saolun tüm msjlar için :) artık bir dahaki yaza ..[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar