Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

formattan önce win update dosyalarının yedeklenmesi ve bir-iki soru

Sam

Öne çıkan mesajlar

hani windows update'in indirdiği ve yüklediği hotfix vs vardır, bunları formattan sonra saatlerce baştan yüklememem için önceden yedeklesem diyorum. nerededir bu klasörler?

ha ayrıca, benim hdd sata arabirimli, başka başlıklarda normalce yüklenir, sorun çıkarmaz denmiş ancak ilave birşeylere dikkat etmem gerekiyor mu? "format c" deyip win xp cd'sinden boot edip bitiyor mu iş yani? dosya sistemi ntfs..

daha önce hiç format atmadığımdan yolunu yordamını bilmiyorum pek bu işin, genel olarak win xp için format işini kısaca tekrar özetleyene de minnettar olurum çünkü baktığım diğer başlıklarda 98'den filan bahsedilmiş çoğunlukla, işin ortasında kalakalmayayım çünkü çevrede başka bilgisayar da yok tekrar buraya bakıp sorabilmem için.. :-)[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

bios'tan first boot'u cd-rom'a cek.
win xp cd'sini yerlestir.
reset at.
sonra nereye yuklememi istersin sorusunda su su yeri formatla tarzi bi secenek de olacak zaten. formatlayip yukluyo kendisi guzelce. daha sonra saat ayarlariydi klavye ayarlariydi...

unutmaman gereken, klavyen usb girisliyse, ps2 girisli bi klavye alman gerek. ayrica bildigim kadariyla win update patch'leri yukledikten sonra siliyor. backup alma ihtimalin yok yani. (bildigim kadariyla) Bi dahaki sefere netten manual olarak indirirsen, en azindan bi yere kaydetme ihtimalin olur...[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 08 Eylül 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...