ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 modemin ayarlarına girerken kullanıcı adına :admin yazıoduk şifre kısmına ne yazıoduk?[signature][hline]efsane topic Ne tiyatro ne sinema nede alemde bir gece bu sene tek eğlence yine fenerbahçe
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 zoomadsl[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 özel mesaj ile yolladım. buraya yazıp da korumasız olanlara tehlike yaratmayalım istedim. default şifre ve dışarıya açık konsolla kullananlar varsa girmesinler.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hehe saolun sailor geç kaldın :D[signature][hline]efsane topic Ne tiyatro ne sinema nede alemde bir gece bu sene tek eğlence yine fenerbahçe
Öne çıkan mesajlar