shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Morrowind Elder Scrolls u hiçbiryerde bulamıyorum nerde var yaf söleyin oraya gidip alçam yani[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Şehir?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 kazaadan demo ve music riplenmiş bir "myth" versiyonu var.. ama sütüne tribunal kuramazsın :D yada blodmoon[hline] horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. KoC
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 İstanbulda oturuyorum semt Feneryolu ( kadıköye,bağdat caddesine falam yakın baya kızıltoprağa da ) ama derseniz ki oralara yakın bi yer biliyorum memnun olurum. Eğer oraya yakın biyer bilmiyosanız da istanbul içi bi yer söleyin gidip alçam yani.[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 sharpsal bize yakınmışsın bağdat caddesinden yukarılara çık orda göztepe okulu var onun oralarda cd ci var orda olcaktı[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw
Öne çıkan mesajlar